היי

darkness in me

New member
היי

אני חדשה בכל העניין הזה של המאגיה,הנושא מאוד מעניין אותי כי(בעצם אני לא יודעת מה ליכתוב לכם יש הרבה גורמים לכך שהנושא הזה מושך אותי.פשוט הרעיון של המשהו השונה בעולם,מוזר משהו אחר ולא דיברי היום יום הרגילים והמשעממים מאוד מעניין ונותן תיקוות לדברים אחרים שיש בעולמינו ואנו לא מודעים לזה ביכלל)אימה של סבתי וסבתא שלי בעצמה מאוד טובות בעניין.סבתי עזרה להרבה אנשים להחלים על ידי הסרת אנרגיות רעות ותרופות סבתא שהורישה לה אימה וזה לא כל העניין (אני באמת ניפתחת אלייכם)סיבה נוספת לכך שאני מרגישה מעבר לאנשים שמיסבבי(שונה)ולא שייכת לכל זה (וההרשגה הזאת רודפת אותי הרבה).למשל כמו שבטח חלקכם מקירים נבואת העתיד בחלומות וזה קורה לי דיי הרבה וגם היה מיקרה אחת שהייתי בחדר שלי(וזה ממש מוזר)והלכתי לעבר החלון ופיתאום אני הרגשתי משהו שחוסם את דרכי,אבל כשהסתכלתי למטה לא היה כלום(סבתא שלי ואני דיי מאמינות בקטע של עולם מקביל,יכול ליהיות שזה זה?) ובעצם זה הסיבות העיקריות(חוץ מזה שהחיים שלי חרא,ואני לא מקירה רגש של אושר או שימחה אמיתי)בקיצור זה הכול אלי,רק בקשה אל תחשבו אליי כאחת משוגעת או מדוכאת כי אני,אני אשמח תיכתבו תגובות ואשמח לענות לשאלות שתהיתם כשקראתם את משכתבתי לכם וזהו אין עוד מה לומר כרגע...

darkness in me

New member
מיצטערת על השיגעות

פשוט אני חולה בשבוע האחרון ולא הספקתי לישון היום הרבה

לא, אבל אחרי שתי שורות

הכאב ראש שלי נעשה בלתי נסבל. ייתכן שיש לזה קשר שאני גם קצת חולה עכשיו. בבקשה, אם את רוצה שנקרא ונבין, תכתבי את זה קריא. אני לא מתכוון לשגיאות כתיב, אני מתכוון לניסוח. סימני פיסוק, חלוקה לפסקאות, כאלה דברים, את יודעת. אז אנשים יוכלו לקרוא ולהגיב.

למעלה