היי...

DragonGirl13

New member
היי...

אני חדשה בעיניין של משחקי תפקידים, ורציתי לשאול אם למישהו יש צילום של דף הדמות שצריך למלא?

backdoorslam

New member
בהנחה שאת מתכוונת למבוכים ודרקונים

אז הנה קישור לקובץ בפורמט pdf. אוגמיוס התכוון לכך שישנם עוד "משחקים" כדוגמאת מבוכים ודרקונים. אנחנו מכנים את המכלול בשם משחקי תפקידים, ואת כל אחד מ"המשחקים" בשם שיטה. אם התכוונת לשיטה אחרת, אז הנה לך קישור נוסף.

dragon zlotnik

New member
משחקי תפקידים זה משהו כללי

יש הרבה סוגים ושיטות, יש כאלה שמשחקים משחקים בעבר ויש כאלה בעתיד, יש כאלה שמשחקים משחי אימה ויש כאלה שמשחקים משחקי צחוקים וכו' חוצמזה את הדף דמות ממלאים אחרי שקוראים ומבינים את השיטת משחק.

DragonGirl13

New member
כעיקרון אני רק רציתי לבדוק את

הסוגים של הנתונים שצריך למלא, אני רוצה לפתח שיטת ניקוד משל עצמי. ועוד שאלה, באיזה שיטה אתם משתמשים במשחק שאתם מנהלים בפורום?

naring

New member
המשחק מתנהל בשיטת הפרי-פורם.

או החופשיטה. מה שאומר שאין נק"ן או דברים דומים.

5 0 6

New member
שיטת ניקוד משל עצמך?!

זה אפשרי?

DragonGirl13

New member
למה לא?

זה אולי לא יהיה משוכלל ומפורט כמו של D&D, אבל אני לא חושבת שזה בלתי אפשרי...

בורן

New member
זה כל כך מרגש...

|מוחה דמעה עם ממחטה|... נעזור לך עד כלות כוחותינו...

naring

New member
BluePrint, תראה להם! תראה להם איך

אפשר לבנות לבד שיטת ניקוד!

5 0 6

New member
אז למה כבר לא להמציא משחק חדש לגמרי

עם חוקים חדשים, יצורים חדשים ודמויות חדשות? אני חושב שאם משחקים באחת הגרסאות צריכים לשחק לפי החוקים שלה, וזה כולל את שיטת הניקוד. אבל זו רק הדיעה שלי.

BluePrint

New member
מי? אני?

אם אנשים לא קראו כבר את הבלגן שהשארתי באורט, עדיף גם שלא יקראו. אני צריך לכתוב את המהדורה המובנת יותר, ואז להסביר עליה... אם DragonGirl תרצה עזרה, עכשיו היא יודעת למי לפנות.

naring

New member
כן! אתה!

לדעתי מה שכתבת ב"אורט" שי מובן. פשוט תעתיק את זה לכאן.

BluePrint

New member
לא לימדו אותך שלא יפה להצביע?

כבר ניסיתי להסביר את ה"מנוע" שלי פה בעבר (לפני זמנך), ובטח עדיין ניתן למצוא את הקובץ מלפני שנה\תיים. אבל גם אם נתעלם מהעובדה שהמבנה היה שונה לגמרי אז, הרעיון לא התקבל באהדה מרובה.

למעלה