היי...

DragonGirl13

New member
איזה נחמדים כולכם...!!!!../images/Emo9.gif

אני אנסה לא לאכזב אתכם...תודה על כל התמיכה!!! *מוחה דמעה* וברגע שאני אגיע למשהו אני אשתף אתכם. אבל יש לי הרגשה שזה יקח קצת הרבה זמן, עם כל הבגרויות והכול...

BluePrint

New member
13 הוא מספר מזל ידוע

"What's that number on the back of your head? is that like a license plate in case someone tries to steal it?"​

BluePrint

New member
The Last Boy Scout

הבת של ג'ו האלנבאק שואלת את ג'ימי דיקס כשהוא בא אליהם הביתה.

DragonGirl13

New member
אני רואה שפיתחתם דיון רציני בקשר

לחתימה שלי... טוב כל עוד אני מקבלת צומת לב זה נהדר מצידי! כמו שאומר הפטגם העתיק "דיי, דיי, תמשיכו!".

Nihau

New member
13 זה מספר חשוב מאוד בחיים

אני ודרגורן (ואדריאן ודומיניק) כולנו נולדנו ב13 לחודש זה או אחר. אני ודרגורן התחתנו ב13-3-2003 מתוך נחישות להשלים את הסידרה : 13-2 יומולדת לי 13-3 יום נישואים לנו 13-4 יומולדת לדרגורן עד היום זה רק עשה לנו טוב. נ.ב אדריאן ודומיניק נולדו באותו היום 13-12 ואני ודני החלטנו על זה לחלוטין בנפרד וכמעט הלכנו על זה מכות כי כל אחד חשב שהשני גנב לו את הרעיון...

DragonGirl13

New member
אז אולי אני צריכה להוסיף לחתימה

זה מס' 13 המלא במשמעות לחברי פורום משחקי תפקידים!!! במקום - זה סתם מס' 13!!!

רמץ

New member
אוה וואו!

אחלה קישור! בכל אופן - בעניין ה'להמציא מחדש את הגלגל', אני ממליץ להיעזר בקישור של backdoorslam ולעיין בדף הדמות של Exalted דווקא (מבין D&D, Exalted ו-Vampire שאני פחות או יתר בקיא בהן, Exalted נראית לי הכי בסיסית, פשוטה וקולעת). כמובן שלא מזיק לדעת גם משהו על המכאניקה (אופן השימוש בנתונים בדף הדמות).

DragonGirl13

New member
אני עושה את זה פשוט בגלל שאני

אצלנית מידי בשביל ללכת לקנות ספר של D&D...

DDN

New member
את גם מתעצלת

לגלוש לאתר של הSRD ולקרוא את החוקים? לא צריך ספר - הSRD נותן כמעט הכל. את השאר אנשים יכולים לעזור לך בפורום.

Ferenheit

New member
אני לא מסכים בכלל

ה-SRD נותן רק נתונים, לא מידע מעובד ולא דרכי שימוש. זו דרך לא אידיאלית ללמוד לשחק מ"ת, והמכשפים מהחוף יודעים את זה.

DDN

New member
אבל הוא נותן לך מספיק

כדי שתוכל להצטרף אל אחרים ולשחק איתם. או לשאול אחרים "אז מה אני עושה אם/עם. . ..."

למעלה