היי

היי

יש לי בעיה ענקית ואני אשמח עם תעזרו לי בנות אני מחפשת משהו לברכה לא בגד ים מכנס וגופייה שאפשר להיכנס איתם לבריכה בדרך כלל לא מרשים להיכנס עם בגדים לברכות רק עם בגד ים ורציתי לשאול עם מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג מכנס מנילון ניסיתי של גברים מנילון מידה xx ולא ממש הלך לי להיכנס לתוכו:( עם מישהי מכירה או בריכה שמכניסים עם בגדים:) או חנות שאני יוכל למצוא מכנס וגופייה להכנס איתם למיים מבד נילון או כל בד שמכניסיםםם בבקשה תעזרו לי דחוף!!!!!! תודה רבה ושבת שלום

שנה שעברה הייתי באילת וביקרתי

ב - 2 בריכות (של בתי מלון) מלא ילדים נכנסו עם טריקו ולאף אחד זה לא הפריע. אולי בגלל שהבתי מלונות לא היו מהיוקרתיים ביותר (לכן לא הקפידו על עניין הבגדים בבריכה) בכל אופן למה את שוברת את הראש כל כך הרבה ? הפיתרון הטוב ביותר תנצלי את החופים . את יכולה להיכנס לים חופשי עם כל בגד שבא לך ולא לחשוש יותר מידי. והכי חשוב תעשי חיים!

זה נכון אבל אני אוהבת ברכות!

ים אני לא אוהבת זאת הבעיה בכל מקרה בברכות כמו ימית 2000 וגורדון לא מסכימים להיכנס עם גופייה מבד אפילו רק בבגד ים אני ממש אוהבת ברכות ולא מוכנה לוותר ולדעתי זאת חוצפה מצד כל הברכות האלה שלא מתחשבים באנשים שהם לא רזים

DREAM111

New member
היי מישהי

אז קודם כל באמת לא ידוע לי שמתלוננים על הקטע של לבוש בבריכות עכשיו חזרתי מאילת ולא אמרו דבר על רחצה בביגוד. אני חושבת שכבר למדו שלא כולם לובשים בגדי ים. ולגבי שאלתך יש חנות בראשון בבית אלברט שיש לו בגדי גברים כולל מכנסים כאלו קצרים למניהם עד 7X. את הכתובת יש במאמרים למעלה. חופשה נעימה.

החורזת**

New member
אני תמיד נכנסת למים עם בגד ים

ומעליו טי שירט ענקית ואף אחד לא מעיר לי. היום עם המודעות לקרינה, הרבה עושים זאת.

אני שאלתי

עם אפשר להיכנס לברכה עם גופייה מעל הבגד ים ואמרו לי שלא רק עם בגד ים

חלק תחתון את יכולה ללבוש מכנס ספורט

של בנים כזה, כמו שהיו פעם לאדידס (או אולי יש עדיין). זה עשוי מנליון ואף אחד לא יכול להגיד לך לא להיכנס איתו לבריכה. (אני מכירה הרבה בנים שזה הבגד ים שלהם) לגבי איפה אפשר להשיג- אני מצאתי את שלי במשביר. בטח יש בעוד חנויות.

להלה30

New member
הי מישהי

אני חייבת להגיד שזו ממשחוצפה לדרוש ממך להיכנס רק עם בגד ים. מה איכפת להם? אני לא מבינהאת העניין הזה. אם את לא מוכנה להיכנס עם בגד ים לדעתי כדאי לך למצוא בריכה אחרת ולא לשלם למקום כזה כסף.

להלה30

New member
ועוד משהו...

לאחיינים שלי יש בגדי ים שהם מן בגדי גוף מלייקרה (מה לעשות, אצלנו נשרפים בקלות מהשמש...). האם בבריכה שלך לא יסכימו להכניס אותם? הרבה אנשים נזהרים מהחשיפה לשמש ולא רק בגלל עודף משקל נכנסים למים עם חולצות. הצליחו לעצבן אותי...

נכון... הרבה אנשים בלי שום קשר

למבנה גופם לובשים חולצות בים או בבריכה , המודעות לשמש והקרינה עושה את שלה ... באמת חוצפה שאמרו לך שאסור ללבוש.

צודקת

אבל שאלתי בהרבה ברכות גם בגורדון ובקריית שלום לא מכניסים זה ממש ממש חוצפה אני לא מבינה את הקטע הזה גם אני מחפשת ברכה אחרת אבל כל פעם שאני שואלת אותן תשובות

למעלה