היי!

moonfog6

New member
לפי מה שידוע לי

גם אני בחורה, אבל בפורום הזה יוצא לי יותר לקרוא מהצד מדי פעם כך שאני לא ממש פעילה בפורום.

Boo9ie

New member
נקבה,

ע"פ כל סימני המין הראשוניים והמשנים.
עשה לך ת'יום? קוראת מדי פעם, לא מגיבה בעיקר מעצלנות גרידא, ובעצם אין לי מה. מה זה משנה אם יש בנות? נוו, טוב, טמטֶמֶת, קורה.

הההמממ...

סתם מתוך עניין (ולא אני לא נקבה
) boogie הידועה משלל הפורומים של המד"ב והפנטזיה?

Boo9ie

New member
לשמצה? ../images/Emo13.gif

וואלה? היא ממש פאקינג סלבריטאי, במרחבי האוטוסטרדה של פורומי א"י. ולא, זאת boojie שאת ההעדפות המוסיקאליות אני לא יודעת. [אבל לך תדע, אולי גם היא חובבת פרוג במחתרת] במקרה וזה מעניין, [זה לא, אבל אני מכורה לעצמי, כמו כולם כנראה] גם אני אוהבת מד"ב.

brotos

New member
ראית פעם

ראית פעם להקת פרוג נשית? הרוב הגדול בכלל בעולם הרוק הוא גברים.

Reshefm

New member
ארס נובה הם פרוג מטאל... :)

מצטער אם אני נשמע קטנוני... אבל הם להקת פרוג מטאל... :) לי לפחות לא יצא לשמוע להקת פרוג רוק שכל ההרכב שלה הוא נשים... אני בטוח שיש כאלה איפשהו אבל הן פשוט לא מפורסמות. אבל זה לא חשוב! גם להקות מעורבות זה מעולה! למשל, רנסנס בגרסה השניה והמפורסמת שלהם עם הסולנית אנני... עם סולן גבר זה היה נשמע אחרת לגמרי, וטוב שיש סולנית!

רק שתדעו לכם שמאז שאני שאלתי את זה

(איפה כל הבנות חוץ ממני) שמתי לב שיש דווקא די הרבה, ואני גם עובדת על זה שיהיו עוד.
הצלחתי לגרום לחברה להגיד שהיא אוהבת את יס, לשכנע אותה לשמוע גונג, ואפילו לשקול מחדש אלבום של ג'נטל ג'יאנט (שהיא הגדירה קודם לכן כ"מוזיקת כנסיות"
)

למעלה