היי!

cruela2004

New member
היי!

דבר ראשון היי לכולם!! ראיתי שהרבה פה אומרים שהם חדשים והכל אז החלטתי להצטרף אל כולם ולהגיד שגם אני חדשה. אבל לא חדשה בתחום הפרוגרסיבי, רק בפורום. אני מזועזעת מכמות הבנות המזערית שקיימת פה! מה קרה למין הנשי?

brotos

New member
כנראה שכולן מרוכזות

כנראה שכולן מרוכזות בפורום של רוני...

איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?

ממה את מזועזעת? איפה ראית מספר? יש בנות בפורום. באמת! משהו חמש, והמספר רק עולה. אז תרגישי בנוח, את לא לבד (אני לא בת, אגב)

cruela2004

New member
זה לא משנה

זה לא משנה לי שיש יותר בנים שאוהבים פרוג מאשר בנות, זה לא נראה לי משנה לאף בת או בן. אוקי צודק... מוזעזעת זאת לא המילה המתאימה מוזר לי שאין הרבה בנות שאוהבות רוק מתקדם. :)

jester789

New member
בנות? איפה?

יש לא מעט בנות בסצנה... הן רק שקטות... יושבות בבית, קוראות את פורומי הפרוג למיניהם, הדיונים הסוערים מלאי ההגיון, קריאות אהבה בין יושבי הפורום אחד כלפי השני... וצוחקות להן בהנאה. מבודרות אך שקטות, הן פה! ומדי פעם ניתן לשמוע את קולן "חי חי... חה חה.." זהו!
ת'אמת לי זה ממש לא משנה. יש בנות, אין בנות... העיקר שיש מוזיקה, יש יוצרים,יש הופעות, יש דיונים, יש מפגשים, יש אתרים, יש תודעה, יש פלצנות... זה כל מה שאני צריכה כדי להיות מאושרת :)

RamiSun

New member
והכי חשוב....

כל חודש יש את האשכול הזה.... הנושא הזה הוא סגן האלוף באליפות האשכולות של הפורום. ("מה זה פרוג" הוא האלוף הבלתי מנוצח)

she runs

New member
נושא

משעשע :) אני חייבת להודות שאני נוהגת באופן כללי לקרוא פורומים ומעט מאוד להגיב. תכונה של בנות? האמנם?

KAB123

New member
לא רק...

גם אני נהנה לקרוא, ולא אוהב להגיב. אלא אם כן יש מספר דברים (מסויימים, כי סתם דברים יש הרבה) שאני לא יודע על עצמי, אני לא בת, ולא אישה. ...וזאת ההודעה הראושנה שלי פה. שלום לכולכם :).

למעלה