היי

resputin

New member
ברוכ הבאה מתוקה :), בטח שיש.

מה שלומך? רוצה לספר קצת על עצמך? :)

אממ

כפי שכבר אמרתי קוראים לי רעות אני בת 18 אני מחיפה עד עכשיו הייתי מאוד בטוחה בזה שאני בי עכשיו חברה שלי די הטילה בי ספק, אז אני מחפשת את עצמי אולי תעזרו לי למצוא את עצמי?:) אמא שלי יודעת שאני בי ולא מקבלת את זה בכלל כרגע היא בקטע של לא שמעתי לא אמרת לי, ומנסה לשכוח מזה לא נראה לי שהיא מצליחה וזהו אני חושבת לבנתיים

garion20

New member
פשוט אל תגדירי את עצמך

לכי ותעשי מה שאת רוצה באותו רגע תני לחיים לזרום בסבבה ואל תדושי בזה כל כך הרבה ובקשר לאמא שלך shes not the boss את עצמך ויש לך זכות מלאה לעשות מה שהיא לא רוצה תצאי עם מי שאת רוצה תעשי מה שאת רוצה ותהני מהחיים זה בסוף הכי חשוב

היי פייה|סם|

קודם כל, זה טוב מאוד שיצאת מהארון. זה כבר עושה לך חיים יותר קלים, גם אם זה נראה לא נראה ככה בהתחלה. ממש חבל לי עם העניין של אמא שלך. כמה זמן את כבר מחוץ לארון?

אופס...

התכווני לומר בכותרת: היי פייה

מבחינת חברות

הן כבר שנה יודעות אבל זה לא ממש נחשב מבחינת אמא שלי כבר 4 חודשיים(היא מתעלמת בזה בצורה מאוד יפה, מה שלא מדברים עליו לא קיים) ויש לי בת דודה בת 16 שיודעת שבועיים אבל לה לא איכפת בכלל יש לי שאלה קטנה שאני רוצה לשאול את כולכם האם אתם חושבים שטראומות יכולות לשנות את העדפה המינית שלך ?

פיציק

New member
מה את מצפה שהגילוי הזה יגרום להם../images/Emo35.gif

אני חושב שאת צריכה לשמוח שלבת-דודה שלך לא אכפת מזה שאת בי. הגילוי הזה לא אמור לגרום לאנשים לצאת מגידרם. הם לא אמורים לרעיף עליך פתאום אהבה, הם לא אמורים לשנוא אותך פתאום. את צריכה לשמוח על כך שאנשים ממשיכים לראות בך את מי שאת. ובנוגע לאמא שלך... זאת תגובה נפוצה שיש להורים. אבל תהיי עם היד על הדופק. שימי לב שהיא לא מכניסה לעצמה כל מיני מחשוב מוזרות לראש. תדאגי אפילו לעדכן אותה מרצונך בחייך הפרטיים. אם נפגשת עם מישהי, או לאן את יוצאת ולאן את הולכת. מהמצב הזה אמא שלך יכולה להגיע לשני מקומות: האחד, בו היא תעכל את הבשורה ותבין שאת עדין הבת שלה וכלום לא השתנה בך, ולהגיע למצב שבו היא "מקבלת" אותך. המצב השני, בו היא כ"כ אכולת דאגה מכל מה שהיא שומרת בפנים, שהיא עלולה להתפוצץ ולדרוש ממך לחזור בך ולהכחיש כי את בי. בקיצור - שימי את היד על הדופק....

לדעתי כן

אבל זה כנראה בגלל שאני נותנת הרבה קרדיט לפסיכולוגיה. אני חושבת שכל דבר בחיים המוקדמים שלנו משפיע על המשך החיים שלנו. דברים נכנסים לך לתת מודע וככה הם משפיעים על הבחירות שלך. אבל פסיכולוגים כבר פחות או יותר מסכימים שנטיות זה דבר גנטי.

למעלה