היי

uPDoWN

New member
היי

אני לא נמצאת בפורום הזה בד"כ, אבל אני צריכה פשוט להוציא את זה והחלטתי שזה המקום... אז ככה, יש לי חברה,ל', שהיא הייתה החברה הכי טובה שלי במשך 4 וחצי שנים, ואחרי זה הקשר קצת התרחק ביננו כי היא התקרבה למישהי אחרת ולצורך העניין נקרא לה א', שעכשיו היא החברה הכי טובה שלה. בסה"כ סבבה לי, ואני לא קובעת לה עם מי להיות ועם מי לא, זה החיים שלה, והיא לא אחת שאפשר לשלוט עליה. הבעיה היא, שנגיד אנחנו ביחד וא' מתקשרת או שולחת לה הודעה או מגיעה אלינו היא פשוט מתעלמת ממני...! כאילו, א' הרבה יותר חשובה ממני וכשהיא עם א' אז אני לא נחשבת. ל' היא ילדה שפשוט השקעתי בה בכל זמן החברות שלנו, גם עכשיו כשאנחנו לא כ"כ קרובות אני לא מפסיקה להשקיע, כי אני באמת אוהבת אותה, ואכפת לי ממנה, ואני כזאת שמשקיעה באנשים שהיא אוהבת... בכל אופן, היום ל' ביקשה ממני שאני אבוא אליה לעזור לה בעבודה שהיא צריכה לכתוב והסכמתי כי לא היה לי משהו אחר לעשות. כמה דקות אחרי שהגעתי אליה היה לה טלפון מא' וידעתי שבזה נגמר היחס אליי. המשכתי לשבת שם כמו מטומטמת ואז א' גם הגיעה אליה... ואז בכלל ישבתי עם עצמי מול המחשב... אני מרגישה טיפשה גמורה. כל פעם אני חושבת של' משתנה ושהיא מתחילה להתייחס אליי כמו שאני מתייחסת אליה, ואיך שאני מתחילה להרגיש ככה א' נכנסת לתמונה. אני כבר לא יודעת מה לעשות!! ואם אני יגיד על זה משהו לל' היא תתעצבן עליי שאני בכלל חושבת על להעיר לה על החברות שלה ויש סיכוי גם שהיא לא תדבר איתי.. אני ממש לא רוצה לאבד אותה כי היא בד"כ נמצאת שם בשבילי כשאני צריכה אותה וגם כשלא (ברוב המקרים..) מה לעשות

loving angel

New member
הייי :)

קודם כל....ברוכה הבאה לפורום שלנו!!
נעים מאוד אני סיון... ובקשר לחברה שלך את חייבת לדבר איתה על זה, לומר לה איך את מרגישה! ואם זה לא עוזר פשוט תפסיקי להיות איתה בקשר, זה לא קל בכלל אבל את לא יכולה להישאר במצב כזה שאת כל הזמן רק נפגעת. זה לא מגיעה לך! וזהו מקווה שתצליחי לפתור זאת איתה כי היא חשובה לך....

uPDoWN

New member
היי סיון

נעים מאוד להכיר
...
הקטע עם החברה הזאת הוא שברגע שאני ינסה לדבר איתה, או שהיא תדחה את זה, או שהיא לא תתרכז בי, או שהיא תתייחס מעל ומעבר ואחרי זה לא תתייחס יותר (לא תדבר איתי, תהפוך את זה לוויכוח ואפילו לריב...). אז אני ממש לא יודעת מה לעשות... כאילו אח"כ כשהגעתי הביתה, וא' הלכה, אז היא שלחה לי הודעה כאילו כלום. ודיברתי איתה על הנושא הזה כבר... זה לא עוזר
אוףףף אני יודעת שאם אני לא ידבר איתה, אני לא יפסיק להתגעגע אליה... גם ככה אני יתגעגע כשהיא תסיים את הבחינות בגרות ולא יהיה לה זמן אליי בגלל הצבא.. (נשארתי כיתה אז כל החברות שלי מתגייסות לפני...) בעעעעעע מצב מגעיל...

sh53

New member
לפעמים אי אפשר לשנות אנשים

וצריך לדעת ולהבין שזה מה שהם, לטוב או לרע. אני בטוחה שיש בחברה הזאת דברים טובים, ולכן את נמצאת איתה. אם הפלוסים בחברה עולים על המינוסים ואת איתה בלית ברירה, אז אולי הגיעה העת לקחת יוזמה ולקבל את האומץ ולהפרד ממנה ומ"החברות" ביניכן אם זה לא תורם לך. הציעו לך לדבר עם החברה, אך בגלל הפחד מהתגובה של החברה את "משותקת". למה צריך לפחד מהחברה? זה יכול לעשות לך רק יותר טוב - שהיא תתייחס אלייך, לעומת המצב עכשיו בו היא לא מתייחסת אלייך כשהחברה בסביבה. במשך 4.5 שנים הייתן החברות הכי טובות, למה פתאום א' תפסה את מקומך בקשר? למה הקשר ביניכן הלך לאיבוד? האם קרה משהו אחרי 4.5 שנים? ניסית לחשוב על משהו שקרה ואז הקשר אולי התדרדר ביניכן? בקשר להשקעה באנשים אחרים - זה טוב וחיובי להשקיע, אך צריך לזכור שזה צריך להיות הדדי. לא לאבד את הצפון או את עצמך בקשר וללכת בו לאיבוד, לא לבטל את עצמך בקשר לגמרי בשבילה. החברה א' מתקשרת או באה והיא פתאום מתעלמת ממך? לומר משהו בסגנון - טוב אני רואה שאני מיותרת פה ואני כמו גלגל חמישי, אז אני הולכת הביתה. במילא אני לא רוצה להפריע לכם. אם החברה תחשוב קצת בהגיון - היא תעצור אותך והיא גם תחשוב למה אמרת מה שאמרת. אם החברה לא מסוגלת לחשוב, אז האם את רוצה להיות באמת במחיצתה? לסיום - קבלי את האומץ, כי באמת מגיע לך יחס וחזרי אלינו לספר מה קרה עם זה בהמשך, אוקיי?

loving angel

New member
הייי שוב....../images/Emo13.gif

זה באמת מצב מגעיל...אבל זה לא יכול להימשך ככה
תציבי בפניה דבר כזה או שהיא תיהיה מוכנה להקשיב למה שיש לך לומר ולשנות את הייחס שלה או שפשוט תאמרי לה ביי, למרות כל הכאב שכרוך בזה. אני מקווה שהכל יסתדר לך איתה!!
אם תרצי לדבר עוד את יכולה לפנות אלי באייסיי. בהה ביי

אמממ...

לדעתי הבעיה בך , את הופכת להיות בלתי נראת כאשר החברה שלה מגיעה, אז היא מרגישה שאת יותר משעממת . לדעתי בפעם ההבאה שאת שומעת שהחברה שלה מגיעה או שולחת הודעה, פשוט תלכי משם . (מהבית או מהמקומות שאם נפגשות שם , לא משנה איפה) אם תעשי את זה מספר פעמים ותתחפפי ישר , היא תשים לב לזה. אם היא תרגיש לא בסדר היא תשאל מה קרה ? למה את הולכת ישר? לדעתי הבעיה היא שהיא מרגישה שיש לה אותך "תמיד" , כלומר תמיד שהיא צריכה משהו יש לך אותך (כברירת מחדל או פשוט במובנת מעליו) , ולעומת זאת החברה השניה היא כמו "מתנה" , היא ממש נהנת איתה והיא מרגישה ממש "זכות " להיות איתה . תגרמי לחברה שלך להבין שגם איתך היא צריכה להרגיש שזה זכות להיות ולא חובה . ושאת מצפה ממנה שתהיה חברה הוגנת . ספרי לה שנמאס לך להיות שקופה ובלתי נראת . כמו כן אני מציעה לך לשנות משהו בעצמך ולנסות להכיר את החברה החדשה של החברה שלך . אולי היא באמת מעניינת . אם תרגישי עוינות מצידה , יכול להיות שגם היא מקנאת בך שאת חברה של החברה שלה ... ואז זה סתם סיפור מסובך . תצאי מנצחת בכך שפשוט תוכיחי לחברה שלך שגם את "מתנה" ולא רק שם כשצריך אותך.

למעלה