היי:)

PiKolulo

New member
היי:)

הגיע סוס חדש לחווה שלנו שכנראה אני אקנה אותו, הוא הגיע מחוות רשפון הוא בצבע בקיסקין , חצי קווטר בן 5-6 ממש חמוד. אנלא יודעת מה השם המקורי שלו, אני קראתי לו ווג'י. מישהו מזהה?

יאאאאא בקסקין זה מושלם../images/Emo99.gif

כמו המושלמת שלי

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifWTF

ולמה לעזאזל זה מפריע לך?!?!?! יאנו.. מה הקטע? אז היא מה ת'תמונה כמה פעמים ביג דיל!!!

מה הבעיות שלך?

מה הבעיות שלך? שתשים כמה שבא לה זאת סוסה יפה... וזה לא שהיא שמה אותה כל כך הרבה פעמים, לדעתי עכשיו זה גם קשור כי אמרת בקסקין וזה דיי קשור לדעתי.... וגם אם לא - זה לא מצדיק התקפה! אפשר להעיר את זה בצורה יותר נחמדה(למרות שאין סיבה)

PiKolulo

New member
תהרגו אותי אולי?!

לא התכוונתי לתקוף..לא אמרתי את זה ברצינות . תרגעו...

לי זה היה ניראה מאוד רציני...

סליחה לא התכוונתי להרוג אף אחד, פשוט לא היה שום רמז שזה בצחוק בכלל! אולי בפעם הבאה תגידי אחרי זה "סתם" או" בצחוק" משהו כזה כי אחרת אין לך טעם לצפות לתגובות אחרות - לפחות לא ממני.

טוי בוי

New member
רוקי ../images/Emo99.gif אם זה הוא?

סוס אנגליש?! חמודדד עם כתם לבן על המצח ואפ עם כתם וורוד?

טוי בוי

New member
חחחח הוא סוס כזזאאא אדיוט!!!../images/Emo6.gif

אני מורידה אותו ללנוג' כידי לרכב עליו כי לא היה מי שיעשה את זה והוא מתפלש ואז רץ ובאק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזאא דפוקקק חחח והשם שלו זה רוקי והבעלים הקודמים שלו רכבה עליו דרסאג' והוא ממש יפההה!!!
ויש לו מלא תפוחים כאלו...
ותתפלי בו טוב
מזלטוב ובהצלחה מצפה לך סוס חמוד!!!
ואין לי עוד תמונות

PiKolulo

New member
תודה רבה:)

טוב לדעת! אממ........כעקרון אני רוכבת ווסטרן לכן אני לא יעבוד איתו דרסאז או קפיצות או משו.....אני הופכת אותו לסוס ווסטרן. ואני מהמדריכה שלי עבדנו איתו..הוא לא יודע לתת פלקסים! נלמד אותו!:) חמודיק

טוי בוי

New member
הווואא חמוודד!! וכיף לדעת שהוא לא

אצל ערסים ושהוא בחווה טובה ומישהו דואג לו!

למעלה