היי..

היי..

ממצב מתוקים שלי? אם אתם שואלים אז אצלי הכל בסדר..היה לי יום נהדר אבל עכשיו אני עוד פעם לא מרגישה טוב..זה קורה לי כל פעם שאני ליד המחשב ומדברת על...{מישהו שאני לא רוצה להזכיר..} המישהו הזה,אני פגעתי בו מאוד אני חושבת...והוא לא מדבר איתי הרבה...אני רוצה לנסות להתעלם ממנו אבל אני יודעת שזה לא יצליח... אנחנו לא מדברים בגלל שאמרתי לו שיש לי עדיין רגשות לתום. באמת חשבתי שאני מתחילה להוציא לי אותו מהראש אבל נראה שלא...אז אם אתה קורא את זה... אני כבר ביקשתי ממך סליחה אבל אני מבקשת עוד פעם,אני רוצה שנמשיך להיות ידידים כי אתה מאוד חשוב לי, לאב יו אול, הדרוש!!! נ.ב: איך היה היום שלכם? אני הייתי בחוג שלי ואחר כך עם חברה בסנטר..נהניתי מאוד..ספרו חוויות חמודים..ביי..

As היחידה

New member
אוקי אמ..שלום קודם כל..

למישהו הזה. מי שזה לא יהיה .. חבל שאתה מוותר על מתוקה כזאת! חח ולך.. חח אולי יש לו בעיות על הראש? שכרגע הוא לא ממש כועס עליך או אני יודעת.. אני לא יודעת תסיפור בכל מקרה. בהצלחה לכם.. תרגישו טוב..

enjoi butterfly

New member
תרגישי טוב כפרה...

וזה לא קשור אליך...שום דבר מימה שעובר אלי לא קשור אליך.. תרגישי טוב שוב...כי זה לא קשור גם שוב..:) ערב טוב לכולם.

loving angel

New member
הדרושששש...../images/Emo24.gif

תרגישי טוב חמודה!! ואל תדאגי הכל יסתדר....
אהה ומצטערת שרק עכשיו הגבתי לא הייתי בבית בכלל :\

לא סולחת לך!!!../images/Emo46.gif

חחחח...סתם מתוקה...סולחת לך..אחרי הכל אם לא היית בבית איך היית רואה???אה?? חחחח...ניסיתי באמת לדבר איתך אתמול באייסי אבל הייתה לי בעיה לשלוח ת'הודעה.לודעת למה..בעעע..נדבר היום מתוקה?

loving angel

New member
אהה ../images/Emo12.gif

יש לך בעיה באייסי? בעעע זה מעצבן בטח....אבל יסתדר בסוף :)

sh53

New member
אני יכולה להבין את שניכם יחד

אותך אני מבינה - כי עדיין את פגועה מאהבה למישהו אחר, אהבה שלא התממשה, למרות שרצית את האהבה הזאת מאוד. אותו אני מבינה - כי היו לו ציפיות לגבייך, הוא רצה אותך והוא התאכזב כשהוא לא קיבל אותך. אולי הוא גם מרגיש שהתחלת את השיחה איתו, היו לו ציפיות ממך לאהבה, הוא קיבל את הרושם ממך שאת פנויה לאהבה, אבל הלב לא היה פנוי לאהבה. בקיצור - אני מאוד מציעה לא להתעלם אחד מהשני. לנסות לדבר על מה שקרה. הבנת כבר שהמישהו האחר לא יהיה שלך, ניסיתם משהו יחד, זה נגמר ביניכם בגלל ששניכם נפגעתם, אבל זה לא אומר שאי אפשר לפתוח דף חדש ביניכם. מקווה ששניכם תדעו לסלוח אחד לשני, כי באהבה צריך לדעת לסלוח, וצריך גם להתחיל מערכת יחסים ברגל ימין - והרגל ימין אצלכם כאן והפעם זה לסלוח אחד לשני, גם אם זה קשה (לא לחשוב על כבוד, כי מי שחושב על כבוד נשאר בסוף לבד).
לשניכם - ואני מקווה גבר שגם אתה קורא מה שכתבתי כאן - אם ניסיתם ולא הצליח בפעם הראשונה, אפשר לנסות פעם שניה ולקוות שהפעם יצליח לכם
כמובן שאנו כאן לשמוע עדכונים - ורק עדכונים טובים. אם לא נראה את שניכם בפורום, נבין שאתם עסוקים אחד עם השני

הבעיה היא זאת:

אמרתי לכם שאני מתחילה לשכוח את תום נכון? לאותו הרגע זה באמת היה נראה ככה,כי היה לי משהו עם מישהו אחר...המישהו הזה דיברתי איתו באייסי והוא אמר שהוא יודע על מי יש לי קראש,או שזה הוא או שזה חבר שלו,אז כבר לא יכולתי לשתוק ואמרתי לו שזה הוא...ולמרבה הפלא הוא אמר לי את אותו הדבר,שגם לו יש משהו איתי,הייתי מאוד שמחה באותו יום...בעננים ממש. אבל,הכל השתנה ביום למחרת,תום דיבר איתי והנה כל מה שהרגשתי אליו חזר! נהייתי ממש מבולבלת..כי איך זה ייתכן שאני אוהבת שני ילדים באותו זמן? אבל חשבתי על זה יותר לעומק והבנתי שבעצם כל הזמן הזה אהבתי את תום,הרגש שהרגשתי לבחור השני היה רק רגש של ידידות..וידידות מאוד עמוקה כי הוא מאוד חשוב לי..דיברתי איתו ואמרתי לו שאני מבולבלת...הוא אמר שזה בסדר מצידו אבל אני חשבתי שפדעתי בו כי לא דיברנו הרבה אחרי זה,ממש הרגשתי רע עם עצמי...כל יום התחשק לי לבכות,רק בגלל שפגעתי בו. אבל הקשר שלנו עדיין לא נגמר,התחלנו לדבר ואני חושבת שלאט לאט הכל יחזור לקדמותו...מקווה מאוד בכל אופן,כי אני אוהבת אותו מאוד מאוד!! נ.ב: אם תרצי לדעת מי זה,שלחי לי מסר..אולי תקבלי תשובה...חחחח..

sh53

New member
תני לזמן לעשות את שלו ../images/Emo13.gif

בקשר למסר - אם הוא מהפורום, אולי עדיף שלא אדע, כי כך אכבד אותו (אולי הוא אוהב פרטיות ואם הוא יראה את זה הוא יפגע?).

למעלה