היי!

היי!

מה המצב?
לא ממש הצלחתי להירדם (ומישהו נטש אותי ב12 וקצת...*אהמ*..חח...סתם) אז החלטתי לכתוב פה...
בדיוק נזכרת בחלום שהיה לי אתמול בלילה... זה היה משהו מוזר מאוד... אני ואח שלי (שהיה לו שם שער ארוך משום מה
) הלכנו לספארי
(שמי שעוד לא יודע שנינו עובדים שם) אבל הספארי היה בניין בלי חיות רק עם חדרים שהיו בהם שטיחים מקיר לקיר וטלווזיות
...אח שלי פתאום ראה מישהי ונדלק עליה
והלך אחריה ואני נכנסתי לחדר שכל המשתתפים של דוסון קריק היו שם
(?!) ואני לא ממש זוכרת את ההמשך... אז החלטתי להפוך את זה ל...
"שרשור החלומות הכי מוזרים שלכם"
מהו החלום הכי מוזר שהיה לכם (שאתם זוכרים)? אז... לילה טוב לכולם יש לי עוד 4 שעות שינה וכדאי שאני אנצל אותם כי יש לי מחר בוחן בתנ"ך ומבחן בהיסטוריה.... שוב, לילה טוב

החלום היא מוזר שלי היה

כשהייתי בת 14 וחלמתי שהמאפיה רודפת אחרי ואחי אח שלי ואני מנסה להציל את אח שלי ... אחרי זה חלמתי שאני קוברת את החברה שלי בעודה בחיים כמה שנים אחרי זה חלמתי שלאמא שלי יש עיניים אדומות עוד חלומות אני לא זוכרת למרות שאני בטוחה שהיו לא עוד מלא... זה פשוט פורח מזיכרוני ברגע שאני פותחת את העיניים בבוקר

וואי... איזה מפחיד...

תמיד אם חולמים דברים כאלה על אנשים אחרים אז פתאום לא נעים לך מהם... לפחות אצלי זה ככה.....

וונקי

New member
חלומות מוזרים

יש לי הרבה כאלה יש לי יותר מדי כאלה אני לא ישכח את חלום בו חלמתי שאני קמה בבוקר יורדת למטה ורואה שכול בני משפחה הפכו לערפדים והם רוצים להרוג אותי זה היה מפחיד. והיה לי עוד שקברו אותי שאני בחיים ואני כול זמן נסתי לצאת מי קבר ולצרוח שאני עדין בחיים. יש לי עוד הרבה כאלה אבל אני חושבת שזה מספיק

PEACE FOR ALL

New member
חחחח משעשע.

אני שומעת כרגע את השיר של הג'ירפות שהולך ככה: "וואוווווו, איזה אבדורס.." נה נה נה. ובדיוק בקטע הזה נכנסתי לפורום וישר ההודעה שלך קפצה לי לעיניים. חחח.. לא משנה. שטויות שלי. :)

enjoi butterfly

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמין!!!!...זה היה אלי???אני נטשתי אותך!?!?!? אני לא מאמין.......ככה את אומרת???? חחחחחחח סתם....היה ממש כיף לדבר איתך....את לא יודעת כמה..
וחלום??? המממ אה יש...כשאהיתי קטן חלמתי שיש בור בחדר שלי והוא אומר לי לקום כי עם לא הוא יוכל את אבא ואמא שלי...אז התעוררתי מזה מפוחד..הלכתי למיטה של אמא ואבא וישנתי שם...כמובן שלא לפני שאבא שלי בדק שאני באמת חולם את זה הוא חשב שיש באמת חור בריצפה...
איזה אבא דלוק..:) זהו....:)

איזה חמוד

ואיזה חלום מגניב... אבל איך אתה זוכר?! היית בן 4!!!ואיזה חמוד אבא שלך... הולך לבדוק... ובסוף נרדמתי ב4 וחצי למי שרוצה לדעת...

enjoi butterfly

New member
זוכר דברים כאלה..

ההורים שליב כול היזדמנות מזכירים לי...וצוקים אליי על זה..:)

sh53

New member
אני זוכרת חלום אחד בלבד

יש המון טיפים איך לזכור חלומות, אבל אני לא רוצה ליישם אותם כי לפעמים יש חלומות לא נעימים ואני מעדיפה לוותר על הקטע של החלומות בכלל. לא בא לי באמצע הלילה לקום בבהלה. החלום שאני זוכרת זה של תאונה, היה שם נחש על הכביש (לא יודעת איך הוא קשור בדיוק) ומישהו מהמשפחה הקרובה שלי נפגע שם ולשמחתי הוא חי

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif

[התאהבתי בו =>
] איזה חלום מוזררררררררררררררררר!!! וקרע אותי הקטע של: "ואז חברה שלי באה חיבקה אותי תקעה גרפס[?] ומתה. מגיעה לה בת זונה!!!" חחח קרעת אותי!
. אבל חלום מפחיד ב'מת... גם לי היו חלומות מצחיקים/מוזרים/מפחידים כאלה
.

As היחידה

New member
אמ.. החלומות שלי:

טוב אני לא אתחיל לפרט את החלומות שלי כי יש לי המון.. בדרך כלל עם אני חולמת 3 פעמיים על אותו הקשר אז זה קורה במציאות.. זה קרה לי כבר אלף פעמיים...

וואי.... זה מוזר...

גם לי הייתה תקופה כזאת שכל מה שקרה לי הייתה לי תחושה שחלמתי על זה... זה היה ממש מוזר.....

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif

צוות דוסון קריק? נחמד
. לי היו הרבה חלומות מוזרים... 1. כשהייתי קטנה חלמתי שאני ואחי בן ה-13 [שאז היה בן איזה... 7] נשאנו לבד בבית והשעון הגדול בבית [ואין לנו אחד כזה...] רצה לבלוע אותנו[?] ופחדנו
, זה היה מפחיד אז, ואני זוכרת את זה עד עכשיו. 2. חלמתי שאני וחבר שלי, חברים. כאילו... חלמתי את החלום הזה לפני בערת שנה וחצי ואז "שנאנו" אחד את השני, אבל חלמתי שאנחנו חברים. מוזר [
] חלמתי משהו דומה על מישהו אמר וקרה לי משהו דומה איתו [
]. 3. אתמול חלמתי חלום מוזר, אני ובת דודה שלי היינו במרחק של כביש[?] מהעבודה של אימא שלי, יעני היינו אמורות לעבור את הכביש ולהגיע לשם, ואז כמה אנשים רצו לחטוף אותנו[?] ואחד שאני לא מכירה ולא יודעת מאיפה הוא הופיע בשם: גל הציל[?] אותנו, וכשהוא רץ לאנשים שרצו לחטוף אותנו צעקתי "גלללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואז הוא חזר [לא ידועת איך] ואז הלכנו, והתעוררתי וגיליתי שכמעט איחרתי לביצפר.

למעלה