היי

gole2

New member
היי

אני מתחילה ללמוד תקשורת ולוקחת בתור התחלה את הקורס מבוא לסוציולוגיה רציתי לקחת עוד קורס אחד מישהי/ו יכול להמליץ לי על משהו נחמד וקליל? תודה

doroel

New member
קורסים ממולצים

היי . לקחתי את סוציולוגיה יחד עם סטטיסטיקה . לא נורא כל כך .אל תדחי את הסטטיסטיקות .הם לא קלות אבל את תעברי אותן אני לקראת סוף התואר והבנתי שזה לא בדיוק מה שחשבתי שזה (ולרעה) אני אשמח לדעת מה את חושבת על התואר . ואני ממליץ לך לשלב אותו עם עוד משהו כמו ניהול . בכל אופן אם יש לך שאלות נוספות על התואר או על קורסים .אשמח לענות דוראל

gole2

New member
היי

האמת היא שאני עושה את התואר הזה כי אין לי כל כך ברירה אחרת אין לי אפשרות ללימודים במוסד אחר ומאחר שאני גרועה בכל המקצועות הראליים אז התלבטתי בין חינוך והיסטוריה לחינוך ותקשורת ובסוף הוחלט על תקשורת כי נראה לי שאני יהנה בלימודים רציתי לדעת כמה זמן לקח לך לסיים את התואר ואם חייב להגיע לכל המפגשים וחוץ מזה איך החומר באופן כללי ועכשיו קצת לעודד אותך הבנתי שהמון אנשים עם תואר בתקשורת קיבלו משרות של מנהלי צוות וגם משרות במוסדות ממשלתיים אז בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה

איילת

New member
אם זה הסמסטר הראשון שלך...

מומלץ בעיקרון לקחת רק קורס אחד, כדי שתוכלי לראות אם צורת הלמידה באו"פ מתאימה לך בכלל.

למעלה