היי! קוראים לי שירה ואני משבט איתן הוד השרון השולט!!! שכבת סער אימריה! השישיסטים של איתן!!!
ל ליצי ביצי1 New member 29/8/03 #1 היי! קוראים לי שירה ואני משבט איתן הוד השרון השולט!!! שכבת סער אימריה! השישיסטים של איתן!!!
ל ליצי ביצי1 New member 29/8/03 #4 הכל טוב מה איתך מותק?? אני מזה מצטערת שלא יכולתי להגיע אתמול! המון המון מזל טוב!!!!!!
פ פרה גאה New member 29/8/03 #3 שירווווושששששששש מה המצב? מה המצב איתך? ממצב? יא גבר????????????. אני חולה עלייךךךךךךךךךך ברוכה הבאה לפורום!!!
שירווווושששששששש מה המצב? מה המצב איתך? ממצב? יא גבר????????????. אני חולה עלייךךךךךךךךךך ברוכה הבאה לפורום!!!
N Nirvana Forever New member 29/8/03 #5 היי שירה!!! ממצב???: זאת נעה!!!! עוד מישהו מהשבט ומהצוות (השולט) בפורום!!! ברוכים הבאים1!!!
א אוּני New member 29/8/03 #7 ../images/Emo108.gif היי... ברוכה הבאה! ../images/Emo108.gif אני רוני, שמיניסטית משבט עומרי בראשון לציון (הנהגת מרכז).. ברוכה הבאה ל- הקט, מקווה שתהני ואם יש לך איזה בעיה או שאלה את מוזמנת לפנות לאלעד (SKIPER) או לנועה (צופיפניקית1), המנהלים המאגניבים שלנו |מתחנפת| או לכל אחד אחר יומטוב, רוני
../images/Emo108.gif היי... ברוכה הבאה! ../images/Emo108.gif אני רוני, שמיניסטית משבט עומרי בראשון לציון (הנהגת מרכז).. ברוכה הבאה ל- הקט, מקווה שתהני ואם יש לך איזה בעיה או שאלה את מוזמנת לפנות לאלעד (SKIPER) או לנועה (צופיפניקית1), המנהלים המאגניבים שלנו |מתחנפת| או לכל אחד אחר יומטוב, רוני