היי

ToryMaster

New member
היי

שני דברים, חוויות למעשה, סתם כי ממש אין לי עם מי לחלוק... 1. היום חזרנו מסבתא רבא שלי, והיא התנהגה לגמרי שונה מהרגיל, בד"כ כשנפרדים היא אומרת שלום וזהו, לא מזמינה אותנו שוב או משהו, והיום היא אמרה כזה "תבואו שוב בקורב, כן?" והיא שאלה את דודה שלי מתי היא באה עדו פעם, גם את זה היא לרוב לא עושה. התחלנו לנסוע, ופתאום כמו מכה כזאת הרגשתי ממש רע, ובזמן שחשבתי עליה, אז... זה היה מפחיד, וכולי תקווה שזו לא עוד אחד מה"חזיונות" שלי 2. לפני כמה ימים, ידיד שלי עשה לי מסאג' (אני חולה על מסאג'ים), ואני כזה שוכבת לי על המזרון, ונרגעת לגמרי, ופתאום התחילו לרוץ לי כל מיני תמונות מול העיניים, והבזקים של אורות בצבעים שונים. זה היה ממש מזור. תודה שהקשבתם, עד כאן, שעת סיפור עם ויקי

ToryMaster

New member
ובכן

בערך... במקרה של התאומים, ידעתי, פשוט ידעתי שמשהו רע הולך לקרות בזמן הקרוב (בשבועות שלפני), הייתה לי תחושה ממש רעה. וכשהיה לי משבר, רבתי קשות עם החברה הכי טבוה שלי (לא סתם ריב של צמד בנות עשרה, משהו רציני שכזה), גם, בשבוע שבועיים לפני אמרתי לה שאנחנו פשוט הולכות לריב (אבל אז יכול להיות שרבנו בגלל שהייתי עצבנית, חה) היו כל מיני, אני מניחה, אני פשוט לא כל כך זוכרת, אין לי זכרונות לטווח ארוך כל כך, משהו דפוק בזיכרון שלי.

למעלה