היי!

היי!

שבתי אליכם אחרי כמה ימים שלא הייתי כאן...הייתי בצמח גם והיה ממש כיף! היו שם כאלה הזמנות להופעה של ברי ואהוד...היה כתוב שזה בקיסריה ב-6.9.. עוד משהו, שלא ראיתי שכתבו כאן בינתיים אבל לא חיפשתי יותר מדי אז יכול שכתבו: הדיסק האקוסטי (הבונוס של ההופעה) ניתם למכירה בטאוור רקורדס! אמנם במחיר הדי מופקע של 49.90, אבלך עדיף מכלום...

למה לקנות את האקוסטי?

הרי כולם רק קיטרו כמה זה דיסק דפוק (רובו) ולמה בכלל לא שומעים אותו. אז לשלם בשבילו ארבעים ותישעה שקלים???????????????????????????????????????????????????????

אני דווקא יותר שמעתי

אנשים מתוסכלים שרנו את האוסף הכפול דקה אחרי שנגמר המבצע עם האקוסטי

ענת1986

New member
דווקא ההיפך הוא הנכון...../images/Emo9.gif

הרבה אנשים שקנו את המהדורה המיוחדת, מאוד אוהבים את האקוסטי... ראה דוגמה "חייל שם בדוי"
אני למשל גם מאוד אוהבת אותו. חברה שלי, שלא אוהבת את ברי, אהבה את האקוסטי מבין כל השלושה... אז שיהנו להם...

אביavi2

New member
הודעה משמחת...

כבר נכתב פה רבות על "התו השמיני" - חנות דיסקים בירושלים. בקיצור הייתי שם היום (קניתי את הוויט סטרייפס האחרון. איזה כיף לי!) והאקוסטי מוצע שם למכירה במחיר יותר הגיוני - 35 ש"ח. ערב מצוין!

P0IS0N IVY

New member
איזה כיף היה בצמח נכון?

רק הכי חבל שברי לא הופיע.... ואולי גם פורטיס..... לא נורא... שנה הבאה?! למה באמת ברי לא הופיע בצמח?

גם היהודים לא היו :\

אבל אני חשובת שברי קצת יותר ברמה מכל אלה שהופיעו שם...לא יודעת, הוא פשוט לא התאים לערב הזה...יאק אבל ראית כמה פקאצים ופקאצות היו?

ענת1986

New member
שמחה שנהניתן! ../images/Emo13.gif

האמת שאני לא יודעת למה הוא לא הופיע בצמח...
בכלל, הוא לא הופיע בפסטיבלים לאחרונה. מוזר...
בכל אופן, העיקר שעשיתן חיים!
לילה טוב!

אשף

New member
ראיתם את הפקאצה בביקיני ?

לפחות מה שנשאר ממנו... וטוב שברי לא הופיע, זה לא היה בגודל של פסטיבל, הארגון היה לא משהו, הסאונד לא היה משהו (בהופעות הראשונות עד לדנה ברגר בערך היו בסים בלתי נסבלים, והיו רגעים של שקט, היו רגעים של חושך...)

zoophisto

New member
תקראו את הסיכום שלי על צמח!

http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=551983

למעלה