היי......

היי......

היי, סליחה שלא ביקרתי הרבה זמן, פשוט היו לי הרבה בעיות בזמן האחרון, אבל הבעיה הכי גדולה הייתה שכל התמונות שלי של ג'ני נמחקו לגמרי!!!! והיו לי מלא תמונות!!!!!! אז בנתיים אני עובדת על לשחזר כל מיני קבצים ולמצוא כל מיני תמונות ל"אוסף" שלי. וחוץ מזה, שלא היה לי מה לרשום, כי פשוט לא מצאתי כתבות ותמונות חדשות של ג'ניפר..... אבל............................. תראו מה מצאתי:

רעיון!!!!!

אני לא יודעת מי נמצא עכשיו, אבל מי שכן נמצא שיכנס בחצות ונחגוג לג'ני יום הולדת, וכל אחד יגיד מה הדבר שגרם לו לאהוב ולהעריץ אץ ג'ני! חוץ מזה שאפשר לאחל לה ברכות לשנה הבאה (שהסרטים שלה יצליחו וכו'.....)

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifרעיון טוב, תראי מה נעשה....

היום בלילה אני פותח שני שרשורים - שרשור
ושרשור של הביוגרפיה חלק 1 - "הדרך לתהילה 1969-1998". בשרשור ה
נעשה את מה שאמרת. כל אחד יכתוב
ולמה הוא התחיל להעריץ אותה...

רציתי לדעת אם......

מישהו ראה את בספיישל של בן וג'ן ב VH1 זה היה ממש חמוד לא? חוץ מזה ראיתי השבוע בערוץ הבידור שהיה עם בן וג'ו ראיון בדייטליין וראו אותם הולכים במזח ופתאום ג'ני אומרת: "אוי, יש שם פפארצי", ובן כזה מסתכל למצלמה ואומר: "עכשיו ראיתם איך החיים שלנו באמת" (או משהו כזה) ואז המדהים הזה מחבק את ג'ן ומרגיע אותה כזה ואומר לה שזה לא נורא..... אז אם מישהו יכול להביא את הראיון מדייטליין, אני ממש אשמח!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאני ראיתי...../images/Emo26.gif

אני משרשר לך את ההודעות...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאני ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי את מה שהראו מהראיון
אני גם מתה להשיג אותו

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif

(מקפיץ, כי שרשרתי להודעה שהיייתה למטה יחסית בלי לשים
)

All I Have

New member
זה לא היה ככה

הם הלכו על המזח ואז בן אמר שזה תמונה של החיים הרגועים (משהו כזה) ואז הוא רואה פפרצי ואומר לג'ן על זה ואז היא מצביעה על הפפרצי ואז הוא אומר:"זה חלון מזורגג לחיים שלנו" (משהו כזה) ואז היא אומרת לפפרצי שזה שטח פרטי והוא עושה לה:"שש" והיא אומרת "O.K" ואז הוא אמר לה לא להשתגע...חחחחח איזה מתוקים הם
ויש לי את זה מוקלט...

למעלה