היי ...

Swicca

New member
היי ...

... לכל חברי הפורום החביבים (אבל רק החביבים .. חחח אתם יודעים טוב מאוד מי אתם... טוב לפחות אני מקווה... אז ככה אני שמתי לב שnubis רשם שרצוי להשתמש בדם עם בכלל בטקסים שבהם רוצים לתת לישות יכולת להתגשם בצורה פיזית... אממ זה העלה בי מחשבות רבות ... לא היה לי ממש נסיון עם שימוש בדם בעבר (אני מקווה חח לפחות למיטב זיכרוני) אז עם נוביס נמצא הוא מתבקש להסביר ... ! (יש טקס...שאני לא הרחיב עליו.. כלשהו שאני מתכנן לעשות וזה די נשמע לי מעניין .. עכשיו הבעיה היחידה היא שאני לא ממש בטוח איך לעזאזל אני אשיג דם .. הכוונה מעצמי כמובן כי בעעעע .. אני אדקור את עצמי או משהו כזה !? .. אני מתעלף מבדיקות דם .... אוףףף בקיצור עם יש אולי איזה אלטרנטיבה לדם .. שלי או של כל דבר אחר !?)

Weirdi

New member
ואני חשבתי שאני ממש מוזרה

מתברר שכן אבל יש אנשים שמוזרים יחד איתי אני תמיד משתמשת בדם בטקסים שלי. בהתחלה הייתי חותכת את עצמי (ולא- זאת לא הפרעה נפשית) ומטפטפת דם על הנרות או משהו אחר- תלוי במה שאני עושה עכשיו אני לוקחת מעצמי דם במחט- הבעיה היא שצריך לדעת לעשות את זה כמו שצריך ואני קיבלתי את האימון שלי במדא אז זה לא מומלץ הכי טוב בשבילך- פשוט לקחת מחט (לחטא אותה קודם) ולדקור את האצבע וללחוץ עד שיוצאות כמה טיפות דם. לא נראה לי שיש תחליף לזה ממש... ולהתשמש בדם של משהו\מישהו אחר נראה לי לא במקום

nubis

New member
גם לי

לא היה ניסיון עם שימוש בדם ולכן הבאתי עצה של אדם שכן היה לו נסיון, עוד דבר שהוא אמר זה שניתן גם להשתמש בקטורת (הרבה הרבה עשן של קטורת) בשביל לתת לישות צורה גשמית. עלתה בי השערה שלא בחנתי עדיין שניתן להשתמש גם בכדור צ'י אם הוא מספיק דחוס או אולי בשילוב של כדור צי עם קטורת. בברכה אלמוג

Rounin

New member
סוף סוף

מישהו משתמש בצ'י מה עשית כדי לקבל צ'י ??? ומה זה עושה ?

nubis

New member
בשביל להשתמש

ב צ'י פשוט נולדתי
על מנת לרתום צ'י צריך הרבה אימונים נחישות וסבלנות, תתחיל בהכנת כדורי אנרגיה, פתיחת רייקי יכולה לעזור. כמו שרשמתי בהודעה אחרת תרגילי צ'י קונג או צואן או שי ני ואתה בדרך להבין צ'י. בברכה אלמוג

MIKI HAKORE

New member
לא ממליץ על שימוש בדם. אבל

ניתן להשתמש בפרי או ירק שהמיץ שלו בצבע אדום כדם. כמו כן ניתן להשתמש ביין אדום.

זהירות!!!

שימוש בדם זה לא משחק ילדים. אל תשתמש באותה מחט גם לך וגם למישהו אחר. דם זה אחד מהדברים הכי מעבירים מחלות. החל מאיידס- צהבת ועד כמעט כל מחלה שלא שמעת עליה מעולם. אם אתה מחליט להשתמש בדם אל תשכח להשתמש בכל כללי הזהירות שיש. המחט שלך היא שלך ולא של אף אחד אחר. לחטא כל פעם לפני השמוש. אנשים שלמדו רפואה פה בפורום אולי יוכלו לעזור לך יותר בכללים אלו.

Swicca

New member
אממממ....

... תודה על התשובות ! (אחחחח אז כנראה שאני אנסה את הרעיון של הקטורת וכדור אנרגיה מאוד מאוד דחוס :) תודה על הרעיון .... עם זה לא יהיה מספיק לתוצאה שרציתי אז כנראה שטפטוף של כמה טיפות אחרי שאני אדקור את עצמי עם מחט .. רק הרעיון של לעשות את זה בעע כבר כואב לי רק מלחשוב על זה !)

למעלה