היי

Moondust

New member
למה לשקר לאנשים הנחמדים מהפורום?

תראה להם את התמונה המלאה והאמיתית!
לשירותך תמיד, Dust - שעמם לי ולא יכולתי להתאפק אז פתחתי את הצייר - Moon

זה באמת לא מצחיק - מצבך עגום ביותר

אם הייתי נראה אסון כמוך, הייתי מתאבד... עכשיו אני מבין למה אתה כזה ממורמר ושונא את החיים... אני משתתף בצערך.. אל תאשים את עצמך... אלוהים נתן לך כזה פרצוף נורא אז אתה לא צריך להרגיש אשם...

אתה נראה כאילו פ-ו-צ-צ-ו אותך

אז אני מניח שזה נחשב כפיצוץ... בסך הכל אתה באמת קצת דומה לשרידים של מחבל מתאבד אחרי פיגוע בתחנת דלק... ואגב, יפה שלמדת את Jump me... זה מראה שאתה מטומטם מספיק בשביל לא להבין את ההבדל בין תרגום מילולי משועשע ומטופש ובין תרגום מעשי... Rogue לא עומד בפיתוי

Sonia Culochi44

New member
לא האמנתי שיקנאו בי כ"כ מהר!

איזה קנאי אתה? אפילו לקנא לא יודע! כלב, לך לזונה (למרות שגם היא לא תקבל אותך) ואז נדבר![ הומופוב מפגר!

Sonia Culochi44

New member
זה העניין-שאת לא גבר!

את בטח ילדה בת 8 שכל חייה זה לערוב פה לאנשים ו"לרדת" עליהם! קפצי לי חמודה! מחר הולכים לכיתה ג'

Sonia Culochi44

New member
תודה רבה!

אני כוסון! נקודה סוףףףףףףף אני הכי כוסון בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Sonia Culochi44

New member
קלטתי דבר אחד!

אתה מאוהב בי ואתה לא יודע איך להראות את זה! עצוב, הא???
אני כוסון-אתה סוסון!

Sonia Culochi44

New member
זה העניין-שאני לא אדיוט!

אני מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שאווההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ימותו כל הקנאים!

למעלה