היי

SilentB

New member
אולגה תמיד צודקת

ומי שיגיד שהיא לא יקבל ממני בקבוק וודקה על הראש

אני ממש רוצה לנסוע לסופרלנד !

שנים שלא הייתי שם, אולי אפילו אף פעם .... אבל החופש אני נוסע !

../images/Emo41.gif גמני 'צה לסופרלנד..

יודע? זה מזה מוזר. אני נוסעת לסופרלנד פעם באלף שנים.. וברע שאני חוזרת משם אני חולה שלושה ימים. זה כזה דפוק ומוזר!! [
]. WHATEVER.
מקווה שתהנה באילת.. נ.ב- מעולם לא בדיוק יצא לי לדבר איתך.. [
לפחות לא השוותי אותך לבחורה]

SilentB

New member
אולגה מתי נוסעים לסופרלנד

הייתי שם פעם אחת בגיל 8 ומאז לא

../images/Emo103.gifעכשיו!!!!

כולם מוזמנים להצטרף אלי ואל שיי בנסיעה נעימה ובטוחה לנורלנד (לסופרלנד אין תקציב) אולי אפילו נפגוש את מייקל...

חיפiשית

New member
../images/Emo3.gifמפלי האימה..

זה המתקן הכי שאווה בכל הסופרלנד.. גם לי קרה שהמשקפיים כמעט נפלו פעם אחת מרכבת הרים..(יש בה לופ הפוך..והייתי צריכה להוריד את המשקפיים..) ברגע האחרון נזכרתי אני צריכה להוריד את המשקפיים..אז תקעתי את זה אצל איש אחד שהיה שם..המשקפיים כמעט נפלו כי כבר התחלנו ליסנוע , אבל הם בסדר..חיות ונושמות..
חבל שהם לא נפלו..

הקומבה! ../images/Emo103.gif

הקומבה זה המתקן הכי שאוווה! בעיקר בבורג הראשון! וגם התמונות בסוף יוצאות מווווושלם! ולחיפושית-למה חבל שלא נפלו? את צריכה להתגאות שיש לך משקפיים. גם לי יש משקפיי קריאה (כן כמו לסבתות) ואני מאוד גאה בזה!

LonLey GiRl

New member
../images/Emo6.gifתקראו אותי!!!

וואו אחלה שירשור פתחתם על הסופרלנד!!!
חבל"ז איזה תדהמה תקפה אותי!!!!
כמה מכם לא הייתם הרבה בסופרלנד!!! טוף בכל מקרה לי זה לא בעייתי ממש אני גרה בעיר של הסופרלנד אפילו דיי באיזור של הסופרלנד ויש לי הנחת תושב!!!
וכבר מרב כל הפעמים שהייתי בסופרלנד כבר הפסקתי לספור!!!
ובדרך אגב יום ראשון אני הולכת עם כל החברים החמודים שלי לסופרלנד!!!!
איזה כיף לי!!!!

חיפiשית

New member
חחח כי אני שונאת אותן../images/Emo46.gif

כבר איזה 5 שנים אני איתן..אני רוצה להחליף

Moranus

New member
והמסקנה להיום

לא לעלות למתקנים עם משקפיים... כמשקפופרית כבר כמה שנים לא נכנסים עם המשקפיים לים לבריכה או לכל פעילות שכיפית... 1 כי זה יכול לעף לקפוץ להישרט להירטב 2 כי זה יותר כיף בלי משקפיים רואים פחות טוב זה יוצא יותר כיף... כן אני מישקה-פופרית לא מזיז לי התרגלתי לזה מי שצוחק על משקפופרים סופו להיות מישקה בעצמו מי שצוחק על חכמים סופו להוציא נכשלים בבקשה אל תריבו בפורום חבל להרוס את האוירה סוף סוף פורום שכולם בו אחלה באמת אתם כל אחד ואחד אחלה לא משנה הציונים לא משנה איך נראים מה שחשוב שנהנים...

AnGeL DoLlY

New member
חחח גמני חשבתי על זה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

שנארגן מפגש בסופרלנד
הרי כולם רוצים להיות שם... אני כבר הייתי (לא ממזמן) ואני עומדת להיות שוב בקרוב
בגלל ה"יולי כיף" (כבר סיפרתי לכם עליו
) מישהו כאן עשה בבאנג'י
אני הייתי יכולה לעשות אבל חברה שלי פחדה ואז היא תקעה אותי ואת חברה שלי
לפעם הבאה קבעתי עם שתי חברות שלי (שאני מקווה שהן לא ישתפנו...
) תאחלו לי בהצלחה כי זה עומד להיות מפחידדדדדד...

Moranus

New member
אני לא בעסק....

אני לא משנה כמה זמן אני יהיה בפורום מסוים וכמה שאני יאהב אותו אני לא הולכת למפגשים (יש לי תסביך) אבל זה לא יהיה לכם קצת מסובך להיפגש בסופרלנד כולם יכולים לקנות כרטיסים וכל זה??? חוץ ממי שגר בראשון (אבל ההנהחה לתושבים לא כזה ביג דיל-אני תושבת ראשון ותיקה) ובהצלחה בבאנג"י...

למעלה