היי

היי

היי אנשים!!!
אתמול הייתי בסופרלנד
היה כזה סבבה
אבל לא תאמינו מה קרה לי........
במפלי האימה
, שזה רכבת הרים בתוך מים
שמתי את המשקפיים שלי בתוך הסירה-רכבת והמשקפיים נפלו....
זהו... בייביי

../images/Emo142.gif../images/Emo66.gif אה?!

המשקפיים נפלו לך ואז..? לא עשית כלום עם זה שהמשקפיים נפלו? אני הייתי מתפגרת אם המשקפיים שלי היו נופלים למים בצורה פראית כזו
הכי חשוב שנהנת..
אנשים.תלמדו.לשרשר.זה.לא.יתכן.שתפתחו.הודעה.חדשה.בשביל.שתיים.וחצי.שורות.שנגמרות.בביי.ביי. **מאמצת את השיטה של השרוטה להעיר לאנשים**

היי../images/Emo98.gif

היי
בטח שעשיתי משהו... הלכתי להנהלה. הם אמרו שיתחילו לרוקן את המים בשעה 9 ועד שיסיימו יהיה בערך שעה 10 וחצי, ועד שימצאו בערך 11 וחצי, ואני גרה ליד חיפה ז"א שאם הייתי מחכה הייתי מגיעה הביתה בשעה 2 וחצי בערך ולזה אין לי כוח!!! אז השארתי את הפרטים שלי-ואמרו שאם ימצאו משהו יתקשרו אלי!!! אבל מחר אני לוקחת מאופטיקאי, חדשות!! בייביי רוני

הייי

חצי מסגרת מרובעת עם פינות עגולות (זה נשמע מכוער-זה חבל"ז) בצבע בורדו רוני...

למה? ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

מה את מתנפלת עליה? ועוד עם המושג הבית סיפרי "חנונית"? בושה! פשוט בושה! רק חנונית תקרא למישהי אחרת חנונית! ואצלנו בפורום אין חנונית ואין מקובלים! כולנו בני-אדם כמו כולם. ואני בטוחה שבורידים שלך זורם אותו דם כמו שבשלה ובשלי ובשל כל אדם!

וול......./images/Emo103.gif

זה כמובן לא בסדר.... אבל את צריכה ללמוד לא להתייחס וכמובן שלא לרדת לרמה הזו.... בסוף כולנו חנונים

../images/Emo46.gif../images/Emo142.gif

זה ממש ממש לא בסדר לדעתי. לפני שאת קוראת למישהו חנון, את יודעת להגדיר חנון? יש לך שמץ של פאקינג מושג מה זה? או שמא את מהאנשים שחושבים שכל חנון הוא חייב להיות עם גשר משקפיים מרובעות [
] ושלייקס.. ראשית כל, למה לא להיות עד כדי כך ילדותיים ולחזור לגיל חמש "היא אמרה לי הוא אמר לי" אז היא אמרה לך, ואת לא תרדי לרמה שלה. שנית, אף אחד לא אשם שיש לה משקפיים ושהראיה שלה לא בסדר. ואם היא בכלל התכוונה למשקפי שמש, אה?! [
] זה שומדבר אישי נגדך אודליה.. באמת שלא. אבל זה פשוט מציק, שאנשים יורדים אחד על השני סתם

icודליה

New member
או.קיי!

אבל זה שרוב התעודה שלי זה 10 זה לא אומר שאני חנונית ואפילו בסתם זה כן פוגע. אז מה?! אז הולך לי בלימודים!

../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif חמודעע

תרגעי. אם התעודה שלך טובה ובגלל זה היא קראה לך חנונית, את צריכה להיות גאה בזה יקירתי. לא לכל אחד יש תעודה טובה כזו. יש לך שמץ של מושג כמה פעמים בחיים שלי קראו לי ככה? חנונית, חרשנית, חננה ושאר ירקות? גם לי הולך, גם התעודה שלי עשר ואני גאה בזה!! [
] את לא צריכה להפגע מזה.

icודליה

New member
אולי

אבל אף פעם לא קראו לי ככה ודווקא מאנשים שאני מעריכה אני נפגעת, ואותה אתם בקושי מכירים אבל יצא לי לדבר איתה בטלפון ואנחנו מתכתבות באימייל. ובמה בדיוק אני צריכה להיות גאה?!!?!?!?!?!!?!!!???

../images/Emo142.gif להיות גאה בזה..

שאת לומדת טוב. בלי לימודים אין עתיד. ברור שאת לא באמת חושבת על זה עכשיו, אבל אני אומרת לך את זה בתור אחת שנתקעה בביצפר יסודי עד כיתה ח' עם לחצים של 8739574979873 מבחנים ועבודות בשבוע רק בשביל "העתיד" שאני בונה לעצמי. חפיף. אני לא אעשה לך הרצאות. את צריכה להיות גאה בזה שאת תלמידה טובה, תזכרי שבכל רגע את יכולה להתדרדר וזה ל-א טוב. ו.. רגע, אם היא חברה טובה שלך, ואתן ממש בקשר- למה נפגעת ממילה כזו קטנה שהיא אמרה לך? לכי תדעי.. אין לדעת אם זה היה מכוונה טובה או רעה..
*פיהוווווווווק* עפתי לישון..

icודליה

New member
וגם

לדעתי הרמה שלה לא נמוכה, אבל המילה שהיא אמרה פשוט לא היתה במקום זה הכל. אני ממש לא רוצה לריב אבל אני נפגעתי.

חיפiשית

New member
חחחחחחחח

טוב שלא הגזמתן.. חחח ניתחתן את זה יותר מידיי.. חח באמת מה הקשר לחנונית? שיש לה משקפיים חח אני "משקפופרית"..גאה!!!!

HoNeY14

New member
משקפיים זה תכשיט../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

nirte

New member
סליחה...

אני דורש כנות! משקפיים זו שנאה גדולה שלי. אני כבר מרכיב בערך 5 שנים אבל רק 3 שנים בערך אני מרכיב אותם!!! אני שונא משקפיים נורא!!! זה גרוע!!! זה לא תכשיט ומה שהמבוגרים אומרים זה שטויות!!!

HoNeY14

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

גם אני צריכה משקפיים אבל יש לי עדשות אני חושבת שיש אנשים שמתאים להם להריכב משקפיים ובשבילם זה תכשיט. גם קראתי פעם ספר שאחת קנתה משקפיים בלי מספר כי זה היה יפה בעיניה

למעלה