היי...

היי...

איך מתקדמות העבודות אצלכם
אצלנו (הקורס ספציפי, לא השבט) די עצלן. יש לנו מבנה מדהים של מוזיאון צה"ל (יש שם אונייה של חיל הים, ומטוס f16 וטנק ומלא דברים מדהימים) אבל אנחנו פשוט קורס של סטלנים שלא באים - אז אני ממש מקווה שמתישהו אני אוכל להתנקם בהם שניא באה לעבודות ולצאת לחלוץ - נקמה קטנה שתעשה לי טוב... אני אחראית ועדת אוויה - שזה אומר שניא דואגת לעשות ולהמציא מורלים לקורס, לעשות את כל הגימיקים ופיצ'ים לקורס - והכי חשוב... לעשות ולמצוא ספונסרים לחולצות (מצאתי כבר 3
) חולצה אחת אנחנו עושים של הטובים לטייס (בגלל שצריך דברים שקשורים לצה"ל... שזה נושא המבנה שלנו) ועוד כל מיני בדיחות פרטיות של הקורס התחלתי לחלום על המדריך קורס שלי... אני צריכה להפסיק עם זה

3 ספונסרים?

אההה? בא לך אולי להביא לי אחד???? ושירה, אם את כבר אחראית על זה, אולי תעשו חולצה אקסטרה של הטוןבים לטיס ותביאי לי? מה את אומרת...? תודה......!!!! נועה.

Nirvana Forever

New member
גם לי לא יזיק ספונסר

אנחנו רוצים להוציא חולצה לקורס כי ההנהגה המפגרת שלנו לא מוציאה... חשבנו על אוברולים אבל זה 60 שקל ואי אפשר לגבות כזה סכום בגלל העלויות של המפעלי קיץ... אז נסתפק הפעם בחולצה... חשוב מאוד שיהיה מאחורה גם את סמל הצופים (בחולצת מחנה קיץ שנה שעברה בכלל לא היה וזה היה ממש ממש מכוער). בקשר להנהגה המפגרת שלנו. הם אומרים שהם לא רוצים להוציא חולצות בגלל המצב אבל זה ממש מפגר כי אז כל שבט מוציא לעצמו חולצה בנפרד ואז יוצא לכל חניך הרבה יותר כסף מאשר אם הוא היה משלם על חולצה הנהגתית! טיפשים! מעניין אם אפשר לעשות משהו עד המחנה ולדבר איתם כי הם פשוט לא קולטים!

טוב נו רמת חן כל אחד טחון!

חחח סתם... ואיי אם יש לכם הרבה ספונסרים אפשר לעשות מליון דברים מגניבים ולא רק חלצות! כובעים אוברלים!(רצוי מאוד ,זה שיא הנוח!) סרטים לשער סופגי זעה כאלה לראש/ליד הקיצר יש אין סוף אפשריות! נצלי תספוסרים לדברים מגנבים ולא רק לחלצות!

סוף סוף הגבתם../images/Emo70.gif

אממ... נועה - אני אל חשובת שנאי אוכל להביא לך חולצה - כל עוד את לא מביאה לי את החולצה של עמית של סיום תיכון תשכחי מחולצות ממני (סתם, תלווי את שלי) ואנחנו עושים אובירולים כנראה - למרות שאני לא כל כך מתלהבת מה שבטוח זה שאנחנו עושים מכנסיים ובתחת כותבים משהו כמו "כולכם בתחת שלי - קרוס שגיא שולט" שזה שיא השווה כמובן עוד איזה שלוש 4 חולצות + חולצה שבטית זה יוצא 5 חולצות בערך ועוד מכנסיים...

החולצה של עמית? את לא רוצה ליראות

אותה כבר...
היא הייתה החולצה הלבנה היחידה שלי, מה שהפך אותה לחולצת אימונים שלי והיא כבר לא ממש לבנה... אל תגלי לעמית
אבל בחייאת, תביאי לי חולצה שלכם??? מה איכפת לך??? וגם מיכנס! וכל מה שאת יכולה, ואל תידאגי תיהיה לך תמורה מלאה! אני אביא לך חולצת אחרת - מכל שבט מהנהגת מרכז שתבקשי!!! מה את אומרת????

מהההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בשפת הקודש זה נקרא "זובי אל מגלה לו
" (סורי הנהלת הפורום, אפרת וכל שאר הצוות... הייית חייבת) אני אל מאמינה שהרסת אותה
ועוד איך מגלה לו
סוף סוף הוא יבין שזה אל מעשה חכם לאהוב אותך ולהביא לך חולצות - ומהיום אני ה(איך קוראים לי מבחינתו
גיסה קטנה
) מועדפת עליו ואני אקבל את כל החולצות. ואני אל יכולה להביא לך כי מה גורם לך לחשוב שנאי מקבלת חולצות עודפות

לא הרסתי אותה! רק קצת הישתנה לה

הצבע, זה מראה שאני אוהבת אותה והולכת איתה הרבה, לא? אצלו היא שכבה שנים בארון ואני ניצלתי אותה כמו שצריך - פעמיים בשבוע לפחות! ואם את אחראית על ספונסרים אז את יכולה להגיד להם לעשות עוד חולצה אחת, לא כ"כ מסובך ובתמורה תקבלי כל חולצה שתרצי מהנהגת מרכז (מהשבטים שאיתנו במחזור...
)

חחחחחחחחח

לידעיתך לבשי אותו כולה פעם אחת ...(כי אני אל רוצה להרוס לך אותו) ויש לי עוד אוברול של שבט אופר או משהו כזה שחרשתי אליו!

לאאא../images/Emo70.gif

בחיים אני לא עושה בוקסר- רחמים על הבנים
לא יודעת מה איתכם, אבל חוץ מכמה בנים ספיציפים זה לא משהו לראות בנים בבוקסר... לפי דעתי נעשה מכנס ארוך אבל דק - או שנעשה בוקסר אבל הבנים בטח לא ילבשו את זה - זהו
נעשה כאלה עד הברך

פרה גאה

New member
אנחנו לא רמת חן!

אנחנו שבט איתן מהוד השרון!ואין לנו ספונסרים...למרות שיהיו לנו לחולצות של המח"ץ אבל לקורס לא...

למעלה