היי:)...

NIMRODEL

New member
היי:)...

אממ.. היי כולם:).. אוקיי..אז ככה.. יש למישהו מושג מה השם של השיר שהושמע ברקע כשאנדי ופייסי התנשקו פעם ראשונה?!... או פעם אחרונה....?!... (אני לא זוכרת איזה מהפעמים..)...ניראה לי שזה היה כשפייסי גילה שאנדי בגדה בו..., ו..למישהו יש מושג מה השם של הפרק שבו אנדי עוזבת למוסד לחולי נש וג'ק עובר לגור עם ג'ן?!... יש לכם אחלה פורום תמשיכו ככה... רק רציתי להגיד שמבחינתי עד העונה השלישית דוסון קריק הייתה הסידרה הכי טובה שאי פעם הכרתי!... אבל מאז...זה כאילו המהות של הסידרה השתנתה וזה הפך למשהו אחר..., לא יותר פייסי ג'ואי דוסון וג'ן ביחד..., אלא פתאום היו עוד איזה שמונים אלף אנשים.. ופייסי השתנה ולא יודעת...לא היה יפה יותר... חוץ מזה אני הכי מצטערת שפייסי ואנדי ניפרדו..הם היו מושלמים!!... וגם פייסי ותמרה...אבל זה סיפור מסובך. אז יש לכם פורום מדהים:)...

ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

לגבי השיר...אני לא ממש מבינה לאיזה סצנה התכוונת (כי בעצמך אמרת שאת לא זוכרת..) אבל את יכולה להיכנס לאתר WWW.DAWSONSCREEKMUSIC.COM ולחפש את השיר... אנדי נסעה בפרק CH...CH...CHANGES שהוא פרק מס 221 (אם אני לא טועה..)
אם תזכרי בסצנה הספציפית אני אוכל לעזור לך יותר

light fairy

New member
אני חושבת שהיתי מסכימה איתך אם לא

היתי רואה את העונה הנוחכית. באמת בתחילת הדרך דוסון היתה משהו ממש מיוחד, ובעונות האחרונות היא הפכה ל-עוד סידרת נעורים סטייל אופרת סבון-. אבל העונה, אני חושבת שהמפיקים פיצו (ובגדול
), והסדרה ממש השתפרה מהעונה הקודמת למשל. עכשיו הם כאילו סוגרים מעגל. תמיד הסדרה היתה ממוקדת על ארבעתם (דוסון,ג'ואי,פייסי,ג'ן), אבל מן הסתם אי אפשר לבנות סדרה על ארבעה שחקנים, אז מוסיפים עוד דמויות משנה. זה לא שהדמויות הראשיות מאבדות את המהות שלהם או משהו. בכל מקרה, דוסון משתפר ומאוד, רק חבל שלקראת הסוף.

LillipooT

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

מקווה שהצליחו לעזור לך
ואני באמת לא מבינה למה אנשים אומרים שדוסון קריק זה כבר לא מה שהיה פעם.. ברור שזה לא - כולם גדלים ובסופו של דבר באמת כל העלילה משתנה, כי אם עד אז כולם היו ביחד בקייפסיד והיו להם בעיות של מתבגרים צעירים ואומללים, עכשיו הם מופרדים רוב הזמן, לכל אחד יש עלילה משלו עם אנשים שונים והבעיות שלהם מן הסתם גם ישתנו. ואני גם חושבת שלעונות הראשונות היה איזשהו קסם.. אבל אני לא חושבת שהסדרה השתנתה לרעה, פשוט מתפתחת..
זוה.. סתם רציתי להגיד את זה
בכל מקרה - העונה הזאת מצוינת! אז תראו אותה כווולם

למעלה