היי

LiL FiZz

New member
היי

שלום קוראים לי לילך ואני חדשה פה... כל העיניין הזה של מיסטיקה כישופים וכו'... מאוד מעניין אותי הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם מכיר איזה כישוף כדי לגרום למישהו לאהוב אותי (למישהו מסויים שאני בוחרת) בבקשה זה ממש חשוב לי זה הדבר האחרון שנשאר לי לנסות אבל בבקשה רק כאלה שניסיתם והצליחו בתודה לילך

Ryuu Akuma

New member
ברוכה הבאה

אני בתור האמנותיי בכשפים..( חברי הפורום יודעים).. לא יענה לך על השאלה של שיקוי האהבה
... אני בתור דוגולתיי במאגיה שחורה ונקרומאנסריות לא אוהב את זה בכלל... והחלטתי אחרי מה שSHALTALTAL אמר לי ימשיך גם לעבוד על קריירת הפסיכוקנזיס שלי.. למרות שאני לא ישנה את אמונותיי בנושא..

LiL FiZz

New member
למה לא???

טוב אני גם לא רציתי להגיע למצב כזה של לגרום לו לאהוב אותי אבל זה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות אני מממש אוהבת אותו אתם לא מבינים את זה זה האהבת אמת... בבקשה תעזרו לי

ToryMaster

New member
זו לא אהבת אמת

אם זו הייתה אהבת אמת לא היית רוצה לכפות עליו לאהוב אותך איך שלא יהיה, אני לא רואה אדם שלא מנוסה במאגיה מצליח לבצע כישוף אהבה מהיום למחר

DANIT S

New member
אני לא קשורה

היי... תקשיבי... אממ, אני סתם נכנסתי לפורום הזה, סתם כדי לקרוא ו- תראי, אני לא חושבת שלגרום למישהו לאהוב אותך בעזרת כישוף זה שווה משהו, תאמיני לי שהייתי במצב שלך וגם אני חשבתי על האפשרות הזאת של כישוף, אבל אז הגעתי למסקנה שמי שאוהב אותי צריך לאהוב אותי בזכות עצמי- בזכות האופי שלי ומי שאני, ואם זה כישוף אז מה זה שווה? זאת לא אהבת אמת... כשמישהו אוהב אותי אני רוצה שהוא יאהב אותי מרצונו החופשי- לא מתוך כפיה. חוץ מזה שאני בטוחה שאת לא היית רוצה שמישהו יכשף אותך לאהוב אותו (תחשבי על מישהו שאת ממש לא אוהבת למשל..) בכל מקרה... בהצלחה איתו אה... וד"א- סתם מתוך סקרנות ולא מתוך כוונה להשתמש בזה... באמת קיים כזה כישוף/ שיקוי?

ToryMaster

New member
אמממממם

אני לא בטוחה אם יש כישוף שגורם למישהו לאהוב אותך בלי גבולות וכו' וכו'... אבל אני חושבת שקיים שיקוי כזה... לא יודעת

undervision

New member
לא בטוח שהבנתי

את נקרומאניסט(מצטער על שגיאות כתיב)? איך זה מתבטא בפועל?

Ryuu Akuma

New member
שני או שתי דברים..

א) אני בן !!!! ב) כן אני מעיין נקמונאנסר..ו..מה ז"א : איך זה מתבטא... ע"י הטלת כשפים שחורים ושימוש באנרגיית המתים... אבל אני לא חסר לב.. אני לא פוגע משהו חי.. רק על עצמים וכדומה.. לפחות מנסה אבל עד כה הייתה לי הצלחה רק בפסיכוקנזיס אבל אם אני יעבוד מספיק קשה אני יצליח מתישהו !

Yev

New member
ניקוד בפורום

אותך=בן אותך=בת מסקנה-חשיבה סלקטיבית (תקח הכול בהומור...
)

Ryuu Akuma

New member
לא.. ציטוט..

:"את נקרומנסרית..".. את - בת.. נקרומסרית = בת... מסקנה: יצאת טמבל..

Swicca

New member
המסקנה....

.... היחידה היא שאתה עצבני!!! :) תנשום עמוק תרגע !!! (אני בטוח שאם הוא היה יודע שאתה זכר הוא היה פונה אליך כזכר) אור ואהבה ,שימי.

undervision

New member
יש בזה משהו... אבל... ../images/Emo13.gif

נקרומאניסט(זה מה שכתבתי)=בן לדעתך נקרומאניסט=בת ולדעתי נרקומניטסטית=בת מסקנה מדבריך: נקרומן=בן....
לגבי "את",סורי טעות כתיב שנובעת מחוסר תשומת לב, תיקח הכול בחפיף...
ממהתחלה חשבתי שאת בן.

Ryuu Akuma

New member
אוקיי.. *נושם עמוק*

אני רוגע.. וכן דיי הבנתי שזה טעות כתיב ואני לקחתי בחפיף הכל חוץ דבר אחד.. נקרומאנסר.. לא יסט.. ונקרומאנסרית זה נקבה.. הבנתוס ?

Ryuu Akuma

New member
מישהו עלה לפורום בכלל ?

תגידו לי מה זה האי-פעילות הזאת ?

jbu

New member
תקופת בגרויות.

ובהצלחה מחר לכול בבגרות במתמטיקה !!!!!!!!!!!!!!!! ישנתי 4 שעות ביומים האלה בגללה חסר לה שאני לא מביא 100.

למעלה