היי

dark angel 1

New member
היי

אז אני די חדשה פה והכל... ויש איזה ילדה אחת בבי"ס שלי שהיא פעם דיברה איתי סתם שאלה אותי איך קוראים לי וסתם כאלה ואז יום חרי סתם דיברנו כזה די הרבה ומאז לא ממש דיברנו עכשיו היא כל הזמן מסתכלת עליי היא פשוט לא מפסיקה ולא יודעת אני מרגישה כלפיה משהו אז מה אני אמורה לעשות?

sarah

New member
דבר ראשון

זה
זה ממש
אומר שהיא דלוקה עלייך, רוצה בך, ולסבית באופן כללי. יש מספיק סיבות לבהות במישהו חדש שמכירים, עם זה מעניין בו ורצון להכיר אותו, או נסיון לקבל תשומת לב ממנו, חברות, או ללמוד עליו יותר מהצפיה בו ועוד הרבה מאוד דברים... אל תסיקי מסקנות במהרהף לדעתי כדאי לך לגשת, לדבר איתה- לראות מה היא רוצה ממך? לדעתי- היא רוצה להיות חברה שלך, במובן המקובל בין בנות. בהצלחה!!
באעבה, שרה

dark angel 1

New member
...

אני לא חושבת שהיא מעוניינת בי או משהו כזה אבל אני לא מבינה אותה כאילו היא גדולה ממני באיזה שנתיים בערך היא לא מדברת איתי בכלל היא לא אומרת לי שלום לא כלום אבל כל הזמן פשוט היא מסתכלת עליי כאילו זה די מעצבן את רוצה משהו תדברי את לא רוצה אל תעשי את כל זה ואל תגרמי לי לחשוב עלייך והכל... לא יודעת היא פשוט מוזרה כזאת

עגבנינה

New member
אולי

היא חושבת שאת יפה ופשוט בא לה להסתכל על בנאדם יפה?! יכול להיות......
זה שהיא נועצת בך מבטים לא אומר שהיא לסבית או שבא לה עליך, זה גם תלוי מאוד איך היא מסתכלת עליך.... אם תתני יותר פרטים נוכל לעזור לך יותר טוב!

dark angel 1

New member
לא..

אני לא יפה לפי דעתי אז לא בגלל זה :) והיא גם מדברת עם חברות שלה עליי אין כל כך יותר פרטים... רק שעכשיו היא די מעוצבנת עליי

עגבנינה

New member
אז

אולי היא רוצה לדבר איתך כמו קודם והיא לא מבינה למה הפסקתן לדבר פיתאום? תא תיארת גם איך היא מסתכלת עליך, מה סתם במבט כזה ריק או יותר מזה? היא מסתובבת אחרי שאת רואה אותה או ממשיכה להסתכל? אלו שאלות חשובות אסור לזלזל בהן!

dark angel 1

New member
היא...

היו לנו רק איזה 2 שיחות רציניות כאלה... ונראה לי שהם נגמרו בגלל שלא ממש שמתי עליה והכל.. המבט שלה לא יודעת איך להסביר היא מסתכלת כזה במבט מדוכא כזה, לא יודעת. וגם כשאני רואה שהיא מסתכלת היא לא מפסיקה פעם אפילו המשכתי להתסתכל עליה והיא המשיכה ואז חברה שלי אמרה לי שזה לא יפה שאני אסתובב אז הסתובבתי והיא המשיכה להסתכל וזה מעצבן אותי כאילו אני לא מבינה מה היא רוצה...

Lady_Voldemort

New member
אז תבואי ותשאלי אותה

לא בצורה עוינת שהיא ישר תתגונן תבואי ותגידי לה שלא נעים לך שהיא כל הזמן מסתכלת עליך ותשאלי מה היא רוצה ממך.ץ..

GREENSsss

New member
מוכר כל הקטע הזה

רק שאצלי זה לא קורה לא בתיכון, ולא בחטיבה. תגשי אליה, לאו דווקא לתקוף אותה למה היא בוהה בך, פשוט תדברי איתה.

למעלה