היי

הוא לא יכול ולא צריך

כי אין ממה להבריא אוטיזם זה מחלה ולא לקות אפילו שאת זה הנורמה מנסה להנציח לעד, אבל לא זה לא יקרה היה שנוי ,ולגבי מה שאמרת לי אבחון נוסף לא משנה לי ,כי גם אם אצא שאני לא בספרקטום מבחינה אבחונית -רפואית זה
לא משנה לי ,לכן הזדהות זה החלק הכי חשוב בעיני יותר מהכל . ולי אין שום חלקי פזל להרכיב עאני יודע מי אני, והגדרה עצמה לא חשובה
,ועצם המילה אוטיזם לא חשוב אין לזה משמעות אוטיזם זה זהות ובקשר להשתייך לזהות לא צריך לעבור שום אבחון אלא לחוש ככה זה הכל .

1smile11

New member
אממ

אני יודע וזה מה שאני אומרת לך שמי שלא דורש ממת אבחון חוזר הוא חייב לקבל את זה כי לדעתי אין אפשרות שתצא לך תוצאה אחרת באבחון הזה שתהיה שונה שמיים וארץ מהאבחון הקודם שלך על זה אני מדברת שכאילו וגם אתה מודע לזה שזה מדהים וזה רק ניסיון שאולי להתיש אותך או לגרום לך לוותר
יש הרבה אנשים היום שמגלים שיש להם אוטיזם כי פעם לא ידעו איך והכל אתה יודע סאת הסיבה שזה קרה לי רק בשנה שעברה ולא למשל לפני 10 שנים או בילדות המוקדמת שלי כי אז לא ידעו מזה לא ידעו על זה ככ בארץ נו אתה מבין אותי בטח והרבה אנשים לא אובחנו עם זה ובכל מיני דרכים בעיקר שהם עושים 1+1 והכל מתחבר להם וזה ולא כולם הולכים לעשות את האבחונים ואת ההכרה מסיבות שלהם ולא רוצים שיהיו מוכרים כאוטיסטים
&nbsp

לא יודע

זה מה שהם דרשו כאלו אני מבין את הגיון זה נכון ,אבל הם טוענים שלא עברתי
איבחון מלא או טוב, אז יש לי פגישה במרפאה של קשת, קיצור
אני בסופו של דבר כנראה אצטרף לעבור איבחון, בנוגע לקבלה כן אני מקבל את עצמי, ושמח שגם את זה ממש שמח אותי .

1smile11

New member
:)

מהניסיון שלי הדל אבל לפחות יש לי אותו גם
אם יש לך אבחון פסיכיאטרי ופסיכולוגי נניח אז אין בעיה
השאלה איזה אבחונים עשית?והעצה הכי טובה זה כדי שבאמת תרגיש שאתה עושה משהו אתה יכול לדבר עם בית לורן והם באמת עזרו לי וכיוונו בנוגע להסבר של האבחונים מאוד אבל ואין בושה לדבר איתם נם מקסימים
יש והיגיון השאלה מה הם רוצים ממך ולמה לחדש זה כן אני מנסה להבין אה יפה שהלכת לקשת :)
נו אז אם אתה מקבל את עצמך זה בונוס מטורף
האמת שבהתחלה אבחנו אותי בתור אספית ואז בעצם אמרו לי אחרי שאובחנתי רשמית שאני בתפקיד גבוה אבל אז הבנתי שביטלו את מה שהיה ועכשיו יש אחרת ויש כאלה שאובחנו עם אספרגר ולא רואים את עצמם כחלק מהספקטרום ויש כאלו אסים שכן ושאמור שהשינוי הזה פוגע בהם וחבל מאוד שהם חושבים ככה מאוד חבל כי.,.זה בסופו של דבר השינוי הזה לטובתם אף אחד לא רוצה לפגוע בהם אז יש כאלו שרואים את עצמם חלק. הספקטרום ויש כאלו שלא

אין לי מושג האמת

עשיתי שה זמןייתי בן 17 היום אני בן עשרים ושלוש אז עבר זמן, כי פשוט יש לי גם סיכופרניה אז לא יודעים כאלו למה אני יותר מתאים
לאוטיזם או להפרעה פסכוטית, לכן שלחו אותי גם לברר, אז זה בסדר נעבור את זה ...

1smile11

New member
ברור את הכל עוברים

הכל עובר בסוף תדע לך גם אם קשה עכשיו לראות את זה אבל
אה ואו לא כזה מזמן אז או שעשית באופן פרטי או דרך קופת חולים וזה נחשב מלא אבל אולי לא טוב כי הייתה לך את האבחנות הישנות של הpdd או משהו ולא הasd או שתאמין לי אין לי מושג למה הם התכוונו שם
נתנאל אני חושבת שהכל קטן עלייך ויהיה בסדר

כן אני מאמין שהיה טוב

לא דואג באמת שלא דווקא אני די מקווה לזה אבל גם חושש דו כיווני כזה ...

אני אדם מאוד פרטי

אני לא יוצא מהבית ולא יצאתי מהבית שש שנים ועניין של קבוצה מאוד זר לי ,ואני לא מרגיש בנוח בו,בגלל זה אני חושש רגיל להיות לבד .

1smile11

New member
אתה לא

אתה לא תהיה לבד אל תפחד אני בטוחה שכאשר תלך להוסטל האנשים הנפלאים שם ישמחו להכיר אותך
אני מבינה אותך
גם אני לא ממש יוצאת אם זה לא חשוב או דחוף מספיק אז לגמרי מבינה אותך
אני בטוחה שהקבוצה תהיה מדהימה אלייך איפה שלא תהיה
הם ״כמונו״ הם יבינו אותך אתה תתרגל ויהיה בסדר מאמינה בך

1smile11

New member
אממ

כן קיבלתי פטור בסופו של דבר מהצבא
האמת שעוד לא יודעת כי לא ממש עבדתי לפני אף פעם לא עבדתי אז אני גם לא ממש יודעת מזה לעבוד למדתי רק והכל אז האמת שלא ניסיתי הרבה דברים
&nbsp

1smile11

New member
היי

תודה רבה רבה

כן העצות פה בפורום שייעצו היו מדהימות ועוזרות ומקלות

למעלה