היי

gingerie23

New member
היי

מדיי פעם אני חוזרת לפורום כדי לשאול שאלות בעיקר לגבי מציאת עבודה. בקצרה- אני כרגע בסמסטר האחרון שלי בתואר כלכלה ומנהל עסקים. אני חושבת על אפשרויות נוספות כדי להרחיב את הידע שלי, אני מודעת לכך שמאוד קשה למצוא עבודה ככלכלנית מתחילה לכן חשבתי לעשות קורסים אחרים בנוסף.
כרגע אני חושבת על קורס להטמעות מערכות מידע פיננסיות, רציתי לדעת אם יש לזה ביקוש והאם השילוב של תואר בכלכלה ותעודה כזו יכול לתת לי ניסיון.
אדגיש שאני ממש לא מעוניינת להיכנס לעבודה בבנקים ובשוק ההון.

FineSilverMan

New member
לא מאמין

השאלה במה את רוצה לעבוד.
האם לעבוד עם אקסל וכו', עם נתונים כלכליים
או להתקין מערכות מידע?
אלו דברים שונים למדי.
זה כאילו להגיד ששליח של "גלובס" עוסק בשוק ההון...

gingerie23

New member
העניין הוא

שאני בעצמי עוד לא יודעת מה אני רוצה, הרבה דברים מעניינים אותי, גם מערכות מידע ( שלא למדתי במסגרת התואר אבל זה נשמע תחום מעניין), גם נתונים כלכליים..
השאלה היא אם בכלל יש לי איזשהו יתרון בשוק העבודה להיות עם תואר בכלכלה ותעודת מטמיעה מערכות מידע, כי הרי יש אנשים שלומדים את זה בתואר שלהם.

FineSilverMan

New member
יש מקרים ששילובים מעניינים יכולים לתרום...

לא מאמין שזה המקרה הזה.

התחום הזה חשוב בעסק המודרני. אם ברמה של CRM או מערכות תומכות החלטה עבור הדרג הניהולי הבכיר.
אבל לא יתרום לך ככלכלנית.

אם את רוצה להתפתח עוד, אז סטטיסטיקה/מתמטיקה מעבר למה שלמדת בתואר. פסיכולוגיה. יש נושאים אחרים שישדרגו אותך.

gingerie23

New member
אוקיי

מסקרן אותי לגבי סטטיסטיקה, איך בעצם התחום הזה יכול לפתח אותי? ובעצם באיזו מסגרת (לימודי תעודה?)?
גם חשבתי על כיוון של הנהלת חשבונות, מישהו פה כבר אמר לי שזה יכול להיות רעיון טוב אבל אני לא בטוחה אם זה משהו שמעניין אותי.

למעלה