היי!

שירלי 19

New member
היי!

אני צריכה באופן דחוף ביותר אתר כלשהו בו ניתן לבדוק מ.א. האם זה בכלל קיים? נגיד שאני רוצה לבדוק את גילו בלבד של חייל שרק את המספר האישי שלו אני יודעת, איך אני עושה את זה? ואיפה?

hila19

New member
לא נראה לי...

לא נראהלי שיש אתר כזה... הכל מקרה את יכולה דרך קומבינות להשיג.. אולי השליש אצלך ייתן לך. לא חסרים אנשים שיכולים לעזור לך

Greddy

New member
אולי את גם רוצה

קב"א ודפ"ר על הדרך?? אלה דברים שלא כל אחד צריך לדעת ולצבא אין אינטרס לפרסם את זה, במיוחד לא באינטרנט.

שירלי 19

New member
שאלתי כי לא ידעתי.

לא חייבים להיות אגרסיבים. אנחנו בני אדם. תודה על התשובה..

aston king

New member
תשובתך במקום

את צודקת לא צריכים להיות אגרסיבים. אבל אפשר לנסח זאת אחרת לדוגמא:מספר אישי הוא מספר המצין את כמות האנשים הנמצאים בצבא בין אם הם חיים או מתים. תארי לך שמספר אישי מגיע לידי האויב מה יכול להיות הוא יכול להעריך את כמות החיילים וכך להערך בהתאם, וזא לא בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו לכן יהיה שקוף הדבר שלא יפורסם פרטים כל שהם על חיילים . השתדלתי לכתוב זאת בעדינות. מקוה שזה עזר לך להבין .

ממש לא.

מספר אישי ממש לא מציין את כמות האנשים בצבא. זה מספר רץ שכבר אופס מתישהוא. ולא רק שזה לא סודי או משהוא במקרה של נפילה בשבי כל מה מה שמותר לך להגיד זה שם דרגה ומספר אישי....

Greddy

New member
מצטער אבל

זאת היתה שאלה של צעירים

צחי:)

New member
זאת שאלה של בטחון שדה ../images/Emo98.gif

אז ככה. מרגע הצו הראשון, פרטי המלש"ב מקבלים סיווג ´שמור´ - הסיווג הבטחוני ההתחלתי. ולכן, מידע כמו מ.א., תאריך לידה, שיבוץ וכו´ אודות מלש"ב ספציפי שבהמשך דרכו נהיה חייל הוא מסווג צבאית! גישה לפרטים כאלה ניתנת רק ברשתות ובמסופי הצבא (צהלנט, איירנט, ממכ"א, פמכ"א, וכו´) האינטרנט הוא כלי בלמ"סי לחלוטין (בלתי מסווג) ולכן, אין אפשרות להפיץ שם פרטים על חיילים, ובטח שלו מספרים אישיים - כנ"ל לגבי פרטים אשר החייל עצמו ממודר מהם - קב"א, צד"כ, דפ"ר ושאר החברייה. לעוד שאלות בנושא, פנו לגף בטחון שדה או לקב"טייה הקרובים ליחידותכם.

DNile

New member
מי שמחובר לצה"לנט יכול לבדוק קב"א?

מה העונש למי שעושה דבר כזה, אם יתפס?

שירלי 19

New member
ולהזכירך, כולם "צעירים" בשלב כלשהו.

אני שונאת סנובים. תודה על התשובה למי שענה.

למעלה