היי...

היי...

מישהו כאן עובד/ת בכישופים בעזרת אלוהים? אם כן אני אשמח לקבל תשובות והאם הכישופים הצליחו לו/ה...

לאיזה אלוהים אתה מתכוון

ישנם הרבה כאלה, ולכל דת ישנה גישה שונה לגבי שימוש באליה לצרכים שכאלו. (ואני ממליץ גם לקרוא את מה שדני זיסרמן כתב פה בפורום על תפילה ומאגיה, זה נמצא בטאגליינס). שלך אילן

לשחר...

אני מתכוון לאלוהים האחד (אתה יודע...) למי שמתפללים הנוצרים, היהודים והמוסלמים ומה השאלה שלי הייתה? האם מישהו עוסק בכישופים לא משנה מה העיקר שהוא מתפלל לאלוהים אז אני רוצה לשאול אם זה עובד לו כי אם לא יכול להיות אני אעבור להתפלל לאלים

suki da yo

New member
לא יודעת, זה נשמע לי טיפשי...

הרי אם אתה מאמין שאו זה או זה יעבוד- אז משהו קצת לא בסדר מאמונה שלך ( בלי כוונה להעליב, זה פשוט דעתי) ואם אתה מאמין שמשהו יעבוד- אז תנסה, וזהו. אני בכל אופן, מאמינה שכל צורות האלוהות הן התגלמות של אחת, כך שלא ממש משנה לאיזה אל או אלים אתה מתפלל- מה שמשנה זה האמונה ~סוקי

במאגיה ה"נוצרית"

בספרי הכשפים של ימי הביניים ישנו שימוש בשמותיו של האל וכן בשמו של ישוע. בעיקר הדברים נעשים בכדי לכבול ישויות שמזמנים ולהכריח אותם לבוא, גירוש שדים וכוי"ב. גם בקבלה ישנו שימוש בשמותיו של האל לצורך דברים שונים. יש הטוענים כי משה רבינו השתמש בשם העל 72 ההברות בכדי לגרום לקריעת ים סוף... שלך אילן

למעלה