היי

היי

היי קוראים לי הולי ואני חדשה כאן אני אספר טיפה על עצמי... אני נולדתי בניו יורק ואז עברתי לגור בלונדון בגיל 9 הגעתי לישראל היום אני בכיתה ט´ ואני בת 13 וחצי אני פשוט קטנה יותר ;) אני עכשיו בשגעון הדוליז הייתי רוצה שתעזרו לי טיפה... כי אין לי תוכנה אחרת חוץ מה"צייר" אם יש תוכנה אחרת טובה יותר אז אני הייתי רוצה לקנות/להוריד *אני לא יודעת איך עושים בד שקוף וגם לא הבנתי למה הכוונה שלכן באתר שמלמד *אני לא יודעת להכין את הכפלים... אז אם תוכלו לעזור לי ולהביע את דעתכן על הדוליז החדשה והראשונה שהכנתי אני אשמח מאוד ביייי.. הולי...

totsade

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

קודם כל, אני יובל, אני מכורה להסנפת טיפקס ואין לי חיים. אני נולדתי בתוך הביוב השכונתי מלאה דם צהבהב במשקל 2.600 ק"ג. תשובות:
יש תוכנות אחרות כגון פוטו שופ, פיינט שופ ועוד. אני ממליצה לך להישאר עם הצייר הישן והטוב בהתחלה ואז רק לחשוב אם את רוצה תוכנה אחרת. פוטו שופ אפשר לקנות בכל חנויות מחשבים ב800$ או לצרוב- בחינם
.
אפשר לעשות כפלים רק בתוכנות מתקדמות יותר שבהם יש מריחה אבל למתקדמות שבינינו, יש את היכולת לעשות את זה גם בצייר.
אני ממליצה לך להקטין את כל הלבן הזה שיש לך כי לא רואים ולכן אני לא יוכל להגיב על הדול שלך... יו כתבתי את זה יפה בלי קללות

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה הולי ../images/Emo9.gif

לי קוראים מיכל, אני בת 14וחצי ואני גם בכיתה ט´
אני מבינה אותך ומקבלת אותך בשמי בברכה-אל פורומינו הקט. וול, אני אל מבינה למה את עצובה לגבי זה. הצייר זו א´- התוכנה הכי פחות מסובכת וב´-היא מעולה למתחילים. רק שתדעי שאפשר לעשות כמעט את כל מה שאפשר לעשות בתוכנות גרפיקה מתקדמות כגון Paintshop pro וPhotoshop גם בצייר. יש פה למשל כמה בנות שמשתמשות בצייר שהדוליז שלהם הרבה יותר יפות מהדוליז של כאלה שלא משתמשות בצייר. דולי לא טובה תמשיך להיות לא טובה גם עם בלור
בד שקוף יש באתר טיוטוריאלים של הפורום אבל הבנתי שאת לא הבנת איך עושים אז זה לא כזה רלוונטי.... לגבי הקפלים- (אגב, זה כפלים או קפלים?) אכן צריך פוטושופ אבל אם זה מנחם אותך-אי אפשר לעשות כפלים גם בפיינשטופ. להבא, לא לפתוח הודעות חדשות יותר מידי כי יש רק 15 הודעותץ בעמוד והודעות אחרות יורדות לעמוד הבא. אני מבינה שאת מרגישה כאילו אל קיבלו אותך פה אבל זה רק יומך הראשון ואף אחד לא הספיק בינתיים לראות את ההודעה, ולא תמיד מגיבים (ולא בגלל שלא רוצים, כי האינטרנט איטי
). ובבקשה- "הוספת תגובה" ולא "הודעה חדשה" אוקיי? מחקתי את שאר ההודעות בעמוד כי הם לא הכרחיות. בתודה, מיכל

היי

ואגב תודה... אתן תוכלו להראות דול אחת עם בגד שיש בו בד שקוף אולי מזה אני יוכל ללמוד ;)

ƒan†a

New member
תודה../images/Emo13.gif

כן כן.. גם אני משועממת כמוך חיחיחיחי והנה עוד אחת די חדשה....

חחחח איך אני כזה עושה לך בפגישה...

"את לא בפורום דוליז??" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשפתי את עצמי

היי הולי..זוכרת...

נכנסת גם לפורום התאומות אולסן (אני משם) אממ....אני יכולה להסביר לך איך עושים בד שקוף..אבל קפלים אני לא יודעת

אממ....לא ממש רואים אבל

לא ממש רואים את הדולי עצמה, תנסי לגזור אותה.... לפי מה שרואים היא ממש חמודה! ואני לא מומחית לדוליז, האמת רק עכשיו למדתי... כל הכבוד!! נראה לי שאת חדשה בזה וזה ממש יפה יחסית....

למעלה