היי

היי

אני חדשה בעינייני הדוליז התחלתי רק היום מאיפה אני יכולה להשיג בסיסים יפים בבקשה תעזרו לי ותגיבו בהמונכם!!!! מעין (תזכרו את השם הזה!!!)

tiptip4u

New member
רואה את הפס הכחול שרץ?

יש שם לינק לאחת ההודעות שתעזור לך מאוד: בייסים ופלטות- לרץ ולישמור. יש שם בייסים ופלטות בקמויות. כימעט כול החומר שלי משם. כנסי מהר תישמרי ותהני. ברוכה הבאה לפורום שלנו- אל תתיחסי למישרב או למי שתיצעק עלייך כי פתחת הודעה חדשה. אין דברים חשובים בפורום שהורדת למטה- אבל תישתדלי לא לעשות את זה יותר. תישתדלי לשרשר. את רואה את הכפתור הוסף תגובה? תילחצי ותשרשרי! זה אחד הפורומים האובסיים בעינין... טוב מעין... דיי כיף פה!

תודה

ממש ממש תודה אבל עכשיו גיליתי שאין לי צייר ואני לא מבינה איך מישהי יודעת? אני ממש רוצה להתחיל לעשות דוליז

manga girl

New member
לא יכול להיות ../images/Emo105.gif

לכול ווינדוס יש צייר. יש לך ווינדוס?

כן יש לי ווינדוס

ואני בדקתי באיפה שאמור להיות הצייר ואין לי צייר איך זה יכול להיות תעזרו לי אני נואשת איך אתן מגיעות לצייר? תודה מעין

tiptip4u

New member
תנסי את מפות פסביות...

במחשב של אבא שלי קוראים לזה מפות פסביות. תלכי למסך הרגיל של חלונות (זה שניפתח כשהמחשב ניפתח) > כפתור ימני > חדש > מפות פסביות (או משהו כזה) בהצלחה!

תודה תודה

אבל המחשב שלי באנגלית אז זה לא ממש עוזר אז עם תוחלי להגיד את זה באנגלית ועם לא אז תודה בכל מקרה מעין

למעלה