היי אני אנוס.
מ מזגזגת2 New member 18/4/12 #10 Hi Join the club We consider the option to move to uk in the end of this summer
מ מזגזגת2 New member 18/4/12 #16 The main reason is to be far enough from our families בעיקר בשביל להיות רחוקים מהמשפחה.(סנדר חסכתי לך קצת תרגום)
The main reason is to be far enough from our families בעיקר בשביל להיות רחוקים מהמשפחה.(סנדר חסכתי לך קצת תרגום)
ס סנדר סופרטרמפ New member 18/4/12 #19 אוסטרליה הכי מושלמת בשביל זה את גם תהיי פטורה מלבוא לעתים תכופות לביקורי מולדת וגם ההורים יחשבו טוב טוב לפני שהם יקחו טיסה של 24 שעות. ואם תרצי וזה עדיין תחת חסות הוד מלכותה.
אוסטרליה הכי מושלמת בשביל זה את גם תהיי פטורה מלבוא לעתים תכופות לביקורי מולדת וגם ההורים יחשבו טוב טוב לפני שהם יקחו טיסה של 24 שעות. ואם תרצי וזה עדיין תחת חסות הוד מלכותה.
מ מזגזגת2 New member 18/4/12 #20 לא במקרה שלי לצערי באוסטרליה יש לי יותר מידי קרובי משפחה וכך גם באמריקה אז זו לא אופציה חשבתי על דרום אמריקה אבל שם יש לי את בעיית השפה
לא במקרה שלי לצערי באוסטרליה יש לי יותר מידי קרובי משפחה וכך גם באמריקה אז זו לא אופציה חשבתי על דרום אמריקה אבל שם יש לי את בעיית השפה
מ מזגזגת2 New member 19/4/12 #28 Maybe minor changes But nothing about my opinions as Ruth wrote that since the main definition of being an undercover koifer is living in disguise And I think that most of the members in this forum are in the same situation
Maybe minor changes But nothing about my opinions as Ruth wrote that since the main definition of being an undercover koifer is living in disguise And I think that most of the members in this forum are in the same situation
ס סנדר סופרטרמפ New member 18/4/12 #11 שאלת אם יש כאן אנשים מאנגליה? אז ככל שאני יודע מלבדיך אין לנו כאלה, וחבל . בטח ראית למטה שמזגזגת2 תשמח לארח לך חברה החל מסוף הקיץ.
שאלת אם יש כאן אנשים מאנגליה? אז ככל שאני יודע מלבדיך אין לנו כאלה, וחבל . בטח ראית למטה שמזגזגת2 תשמח לארח לך חברה החל מסוף הקיץ.
ת תולדות New member 18/4/12 #13 Yes thats what i asked And i wonder how come only in israel and in usa are there such ppl. Like us and not in england/tapuzforum/images/Emo10.gif
Yes thats what i asked And i wonder how come only in israel and in usa are there such ppl. Like us and not in england/tapuzforum/images/Emo10.gif
ס סנדר סופרטרמפ New member 18/4/12 #14 אתה שואל איך זה שרק בישראל וארה"ב יש אנוסים ובאנגליה אין. אולי צריך בשביל זה אמיתית ולא רק עיתון בשם הזה (SUN). מכאן קריאה לכל מאזינינו בתפוצות לומר שלום.
אתה שואל איך זה שרק בישראל וארה"ב יש אנוסים ובאנגליה אין. אולי צריך בשביל זה אמיתית ולא רק עיתון בשם הזה (SUN). מכאן קריאה לכל מאזינינו בתפוצות לומר שלום.
ה האיש במסיכת הדת New member 23/4/12 #33 יש משהו שקצת דומה להבדיל אלף אלפי הבדלות בין המקרה הזה לבין אנוסי ארץ הקודש... http://www.youtube.com/watch?v=2BfWWDBndI4&feature=youtube_gdata_player
יש משהו שקצת דומה להבדיל אלף אלפי הבדלות בין המקרה הזה לבין אנוסי ארץ הקודש... http://www.youtube.com/watch?v=2BfWWDBndI4&feature=youtube_gdata_player