היי

• פותח הנושא kab
  • פורסם בתאריך

BomberMan

New member
אושים קישוף

כודם עטה לוכח ספר מאגיע, ומכפש קישוף שמתעים לח. אכרי חן עטה אושה עותו ומטער לנו עיך הלח. מתאים? :)) עכשיו תחרות - מי שהבין מה כתבתי, שיתרגם... המנצח יזכה בפרס מפתיע :) וכן לסטט, אני יודע שההודעה הזאת תימחק ברגע שתראה אותה - אתה הרי דיקטטור דגול :))

GlitterDust

New member
זה ממש לא יפה מה שאתה עושה!

אז יש לו שגיעות כתיב, אז מה? אז הוא שאל משהו שלדעתך נראה לא מתאים, אז מה? זה אומר שצריך להתנפל עליו? אני בטוחה שגם אתה היית במעמד שלו פעם! מה הייתה אומר עם היו עושים לך את זה??
Glitter Dust

אני פשוט לא מבינה למה הגישה הזאת

למה לעשות צחוק מכל דבר?! אבל אני רואה שלא ממש מזיז לך מה אנשים פה חושבים אז פשוט תמשיך לעשות מה שבא לך ותדע שכמה זמן אחרי זה לסטט פשוט ימחק את ההודעות שלך...

אז ככה...

אי אפשר לשאול כזאת שאלה כי 1: כישוף זה יותר מכמה מילים 2:יש הרבה סוגים שך כישוף 3:לא מוסרים מידע לכל אחד ששואל 4:גם אם מישהו ייתן לך כישוף סביר להניח שלא ייצא מזה כלום כי אני רואה שאין לך בדיוק ניסיון קודם או יידע בכישוף תפרט קצת יותר מה מעניין אותך בדיוק ולפני שאתה מתחיל עם לעשות כישוף אני מציעה לך קודם ללמוד מזה כישוף כי אני די בטוחה שזה לא מה שזה ניראה לך...דבר ראשון רק כדי לראות שזה לא כ"כ פשוט כמו שזה ניראה לך תיקרא את המאמרים בפורום...ואז תחליט מה בדיוק השאלות שלך בקשר למאגיה...

kab

New member
שלום

אני קראתי את המעמרים אבל אני לא יודע להכין כשוף ואני יודע שזה קשה ואני מאמין מאוד מאמין בכשפים

שלום אני קראתי מאמר אחד וגילתי

שנפגעתי מרוח רעה יך אני פותר את זה? וכול מי שיוכול אז שיכנס לצ´אט גם אתה עדן

זה תלוי איזה סוג של כישוף אתה רוצה.

הצעתי לך לקרוא את המאמרים כדי שתיראה שכישוף זה לא דבר פשוט ושתראה בערך מה הבסיס לכישוף אבל יש לך עוד הרבה מה ללמוד ועכשיו שהבנת את זה אני מציעה לך להתחיל לקרוא ספרים בנושא ולשאול אנשים שאלות שבאמת מעניינות אותך ואתה חושב שהן יתרמו לידע שלך...אני אישית לא ממליצה לך להיכנס לאתרים בעברית כי כל האתרים שאני הייתי בהם הם נורא טכניים ולא מפורטים היטב אבל מה שכן אני מציעה לך להוריד את המקשוף תיכנס לקישורים ושם תימצא מה שאתה צריך... בהצלחה...

מצטערת על הבורות אבל...

מה זה מקשוף בדיוק? ומאיפה מורידים את זה... כמו שהבנתם אני גם חדשה אז אני נורא מבקשת לא לסקול אותי:)

שלום לך../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה... המקשוף זהו אתר שכתבו צוות מחברים על מאגיה קסם וכישוף יש שם ספרים אלקטרוניים הסבריפ מפורטים וכו´ וכבר אמרתי מקודם אם את רוצה להוריד את זה תיכנסי לקישורים ושם תימצאי את זה...

dopey_wizard

New member
אולי תסביר את עצמך קצת

יותר, ותשאל משהו יותר פשוט שניתן יהיה להסביר לך? כמו, מאיפה אני (בלה בלה) או משהו כזה... מה מעניין אותך בכישוף, יש מליון ואחת דרכים לעשות כישוף.. וכול דרך היא ההפך מהשניה.. לפחות תסביר לאיזה איזור אתה מתקרב.. אם אינך יודע זאת אז תקרא ספרים או משהו כדי להבין ולראות מה מעניין אותך.. שום דבר לא בא בקלות.. {דוד}

למעלה