היי

Maxi25

New member
היי

היי, פעם ראשונה שאני מעיזה לכתוב בפורום. הייתי רוצה להכיר עוד אנשים שנאבקים בחרדה חברתית כי בחיי היום יום שלי אני לא מכירה אף אחד שיכול להזדהות עם מה שעובר עליי וגם אם פגשתי מישהו כזה בטח לא הייתי יודעת כי אני עסוקה מדי בלהסתיר את החרדות שלי ולהעמיד פנים שאני "נורמלית".

משוחרר19

New member
היי, ברוכה הבאה :)

קודם כל, את לא צריכה להעמיד פנים שאת נורמלית, כי את נורמלית. זה שיש לך ח"ח לא אומר שאת משוגעת או משהו, סך הכל בעיה שאפשר לטפל בה ואפילו לחיות איתה. בכל מקרה, ברוכה הבאה ואם באלך לשתף במה שעובר עלייך אני בטוח שיש כאן הרבה שיזדהו איתך

אתמול מישהו כתב הודעה

על רצונו לפתוח קבוצת תמיכה שכזו באיזור הדרום (מעריך שאת משם לפי הכרטיס שלך) את יכולה לפנות אליו. ההודעה כבר עברה לדף השני כמדומני . גם הפורום בכללי מהווה פלטפורמה מתאימה להיכרות מסוג זה

Lichy87

New member
את מתכוונת לקבוצה בדרום?

יש קבוצות במרכז. בת"א ובגבעתיים. אם את מעוניינת להגיע אליהן, תשלחי לי מסר ואני אתן לך פרטים. הקבוצה בדרום עדיין לא קיימת, רק מישהו פרסם הודעה שהוא מעוניין לפתוח אחת כזו. את יכולה ליצור איתו קשר.

אל ה

New member
מזדהה מאוד

אני יודעת שאנשים עם חרדה חברתית הם נורמאליים ובכל זאת מרגישה לא נורמאלית מבינה אותך מאוד

נירמול

יש הרבה מאוד אנשים לא נורמליים , שפשוט יודעים לשווק עצמם היטב. יש הרבה מאוד אנשים שעושים רושם של בעלי ביטחון עצמי גבוה - ושאתה מנסה להבין למה הם כל כך בטוחים בעצמם - אתה לא מגלה כלום .

למעלה