היי

היי

היי הרבה זמן לא כתבתי בפורומים, אבל אני מרגישה צורך עז להתפרק בפני מישהו ואני מרגישה שהסובבים אותי לא כ"כ מבינים. בסוף השנה שעברה נפרדתי מחבר שלי. אני שלמה עם ההחלטה שלי אבל זה מרגיש לי שמאז הדברים פשוט התחילו להתדרדר בצורה לא נוראית. דבר ראשון קרה שמישהו שיצאתי איתו החליט פתאום שלא מתאים לו. אני מהנתקעות אז זה די גרם לי להרגיש נורא, אחרי זה ניגשתי למבחן ג'ימאט ולא הצלחתי להגיע לתוצאה הרצויה . במשך כל הזמן שלמדתי למבחן הזה הכנסתי את עצמי ללחץ מטורף וחרדות והייתי שבויה במין אמוק כזה שההורים שלי אפילו נבהלו. אחרי זה נרגעתי קצת והחלטתי שלמבחן השני אני אגש בשלווה, הצלחתי איכשהו להרגיע את עצמי. שבוע שעבר פוטרתי מהעבודה- זה היה די במפתיע ולא צפיתי את זה בכלל - המנהלת שפיטרה אותי ידועה בזה שהיא מפטרת אנשים כל הזמן ואותי היא גם לא בחרה בכלל לתפקיד, עבדתי אצל המנהלת שלה והיא ממש חיבבה אותי אז היא ביקשה ממנה לתת לי הזדמנות. היא אף פעם לא נתנה. המון זמן הרגשתי שהיא לא באמת משקיעה בזה שאני אלמד את המקצוע או נותנת לי איזה שהם פרויקטים אבל הנחתי שזה בגלל שאין לה כ"כ זמן, כנראה שהסיבות שלה היו אחרות. סיימתי את התואר הראשון שנה שעברה ורוב החברים שלי עזבו את העיר ואני מרגישה קצת בודדה. מחר יש לי את הג'ימאט השני, אני פוחדת פחד מוות. במבחנים שעשיתי בבית הצלחתי מאוד אבל כל הדברים שקרו לי לאחרונה השפיעו עליי ממש ואני כבר לא בטוחה לגמרי מה יקרה מחר. אני מרגישה שאם אני לא אצליח, אני פשוט לא אהיה מסוגלת יותר. אני יודעת שבטח לרוב האנשים אני נשמעת קצת דרמטית אבל אני ממש בצומת דרכים בחיים שלי ומשום מה לא משנה כמה אני מנסה, נראה כאילו כל פעם שאני מרימה את עצמי משהו שוב מפיל אותי. אני כותבת פה, כי אני מחפשת איזו שהיא תובנה חדשה שעוד לא גיליתי ובבקשה אל תכתבו לי משהו כמו – יהיה בסדר. זה אף פעם לא מצליח לנחם. תוודה רבה.

0אימבר0

New member
היי לאנה

אז קודם כל, מחר זה כבר היום, אז אני מקווה שהלך טוב... חוץ מזה, קשה מאוד לחיות את החיים כשאין איפה לפרוק את כל הדברים המטרידים שקורים לך. למה את לא הולכת לדבר עם מישהו מקצועי? זה עוזר אפילו ברמה הבסיסית ביותר של פשוט לשחרר... מעבר לכך, נשמע שאת עוברת פחות או יותר את הסיפורים שעוברים כולם. ההבדל הוא באופן שכל אחד מסתכל על עצמו מול הדברים האלו... אם הגעת למסקנה שהחיים שלך מתדרדרים - אולי את מייחסת משמעות יתרה דווקא לאירועים שמוכיחים לך את זה או נותנת את המשמעות הזו לארועים שיכולים להיות מפורשים גם אחרת? אולי את מייצרת ארועים כאלו כדי לאשש את המסקנה הזאת (כדוגמת ייצור לחץ וחרדה שמובילים לכישלון)? מה יקרה אם תוותרי על המסקנה הזו ותחליפי אותה בזו "החיים שלי בדרך למעלה! אני על הגל ואף אחד חוץ ממני לא יוריד אותי!"?

ובכן,

הלך לי מעולה במבחן!! וכרגע אני באמת יכולה להגיד שהגלגל בחיים שלי מתהפך ואני בדרך לעלייה... פשוט הייתה תקופה די ארוכה שבה לא ראיתי נקודות אור בכלל והיה לי מאוד קשה לשמור על אופטימיות... בקשר לעניין של הפריקה, יש לי חברים לדבר איתם, אני פשוט לא רוצה להיות זו שמתלוננת כל הזמן אז אני מעדיפה לא לשתף אותם בהכל...

0אימבר0

New member
שמחה לשמוע!!

וחושבת שאופטימיות שפויה היא המפתח לחיים...:) ואם את צריכה להתלונן אצל מישהי - שילחי לי מסר. :)

שמחה שהסתדר-הנה נקודות אור../images/Emo62.gif

זה לא קל לראות את האור בקצה המנהרה אחרי שרק רואים חושך כל הזמן וכל פעם משהו רע קורה-זה מאוד מייאש ומתסכל וקשה לראות את חצי הכוס המלאה בכל הסיפור הזה. לגבי החלק השני של הפוסט שלך-חברים נועדו לטוב ולרע,בטוחה שהם ישמחו אם תפרקי מהלב ותשתפי אותם,יותר יהיה להם קשה לראות אותך עצובה מבלי שהם יודעים למה.

למעלה