NoAmItA ChAn
New member
היי! 
אוקיי, אז דבר ראשון - שלום P: דבר שני: אתמול ראיתי את הסרט "התחלה". כן כן, זה עם לאונרדו דיקפריו (בהתחלה חשבתי שהוא דיי כונף, אבל אחרי הסרט אני לא יכולה לומר שהוא מכוער). בכל אופן, בסוף הסרט הגעתי למסקנה שחלומות צלולים זה דבר ממש מעניין ושאני רוצה להצליח להגיע לרמה כזאת של מודעות בחלומות. אני מתעדת חלומות מגיל דיי קטן (אני בת 18), ויצא לי לעיתים רחוקות שהייתי במצב שקרוב להכרה. אני זוכרת דיי הרבה חלומות, ונהנית מהעובדה שאני זוכה לחלום על אנשים שאני מעריצה, כמו חברי להקות, שחקנים ועוד. חפרתי כאן קצת ובכמה קישורים שפרסמו כאן בכמה הודעות, אבל יש לי דיי בלאגן בראש, אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר
אז יש לי כמה שאלות: 1. האם אני חייבת לכתוב כל פעם שאני חולמת את החלומות שלי, גם אם אני זוכרת מהם רק שברי תמונות? כי בדרך כלל, אם אני מתעוררת מחלום ולא זוכרת ממנו הרבה, אני פשוט מוותרת על הכתיבה שלו. רק חלומות שיש בהם "עלילה" כלשהי אני מתעדת. 2. בדיקת מציאות יכולה להיות כל דבר? או שמא דבר שמופיע הרבה בחלומות שלי? את הבדיקה אני צריכה לבצע גם במציאות, כל פעם שאני רואה את החפץ\חווה את האירוע שקבעתי שהוא יהיה הבדיקה שלי? זה משהו אינדיבידואלי, או שאפשר לקחת השראה לבדיקת מציאות מכל דבר? 3. כמה זמן לוקח עד שמגיעים למצב של חלום צלול? או שלכל אחד יש את הקצב שלו? 4. בסוף כשזה קורה, ומגיעים למצב של חלום צלול - איך אפשר לצאת מזה? או שהחלום פשוט "נגמר" לבד? תודה מראש! 
אוקיי, אז דבר ראשון - שלום P: דבר שני: אתמול ראיתי את הסרט "התחלה". כן כן, זה עם לאונרדו דיקפריו (בהתחלה חשבתי שהוא דיי כונף, אבל אחרי הסרט אני לא יכולה לומר שהוא מכוער). בכל אופן, בסוף הסרט הגעתי למסקנה שחלומות צלולים זה דבר ממש מעניין ושאני רוצה להצליח להגיע לרמה כזאת של מודעות בחלומות. אני מתעדת חלומות מגיל דיי קטן (אני בת 18), ויצא לי לעיתים רחוקות שהייתי במצב שקרוב להכרה. אני זוכרת דיי הרבה חלומות, ונהנית מהעובדה שאני זוכה לחלום על אנשים שאני מעריצה, כמו חברי להקות, שחקנים ועוד. חפרתי כאן קצת ובכמה קישורים שפרסמו כאן בכמה הודעות, אבל יש לי דיי בלאגן בראש, אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר