היי

natalishkushit

New member
היי

סליחה על ההתפרצות.. פשוט קשה ואין מושג מה לעשות, אז איכשהו הגעתי לכאן נגמר לי קשר שבו הייתי.. אז הוא לא היה מושלם או כל מה שרציתי, אז הרגשתי בלב שזה קשר שהוא זמני, אז בזמן האחרון זה ממש גסס וחלק מהזמן הבחור עצבן אותי והרגשתי לבד. ואני הגעתי למסקנה שמספיק, אבל בסוף הוא אמר את זה.. אבל כנראה שמשני הצדדים זה לא עבד.. ובכל זאת כואב ועצוב ומה עכשיו... כשקשר נגמר זה עצוב..ולי עצוב הרבה יותר... מה אם יותר לא אמצא אף אחד? מה אם לא אמצא מישהו טוב יותר? וכל מיני מחשבות שכאלה... עצוב

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif צר לי שהגעת בנסיבות

כאלה, אכן לא קל לעבור פרידה במיוחד שהכל היה לא ברור כזה בתקופה האחרונה אצלכם בזוגיות. אבל אני מאמינה שכנראה זה לא נועד לעבוד, ולפחות ניסיתם ונכון שעכשיו קשה לראות את זה, אבל הזמן יעשה את שלו ואת תראי שזה יהיה לטובה. תני לעצמך תקופה של מנוחה ורגיעה ואז תתחילי לראות את העולם שיש בו מלא מלא דגים אחרים ויכולה להבטיח לך שתמצאי כמה וכמה שימצאו חן בעינייך. את לא לבד ואת מוזמנת לשתף ולספר

natalishkushit

New member
תודה..

ברור לי שזה לטובה... אם זה הרגיש שזה לא האדם שאיתו אני רוצה להיות...אז כנראה עדיף ככה. אבל מה עכשיו? התחושה הזאת של הלבד.. התחושה של שוב להכיר מישהו,שוב לנסות, שוב להתאכזב, שוב להתרגל לכל הדברים האלה של מישהו אחר, שוב לבטוח במישהו, שוב הכל מההתחלה. התחלות הן הדבר הכי קשה לי... אבל כמה אפשר להשאר במקום בינוני רק מתוך נוחות? קשה לי כל כך עם אנשים.. קשה לי עם קשרים.. קשרים זוגיים זה בכלל אתגר רציני... מה אני אגיד..שזה הקשר הראשון שהיה לי מזה הרבה זמן.. שלמדתי ממנו שיש לי עוד הרבה קשיים להתגבר עליהם.. שהפחדים שלי עדיין חוסמים אותי, אבל מצד שני שיש תקווה ויש סיכוי וגם לי אולי יכול להיות משהו.. למרות שכרגע יותר קל לראות את כל השלילי, אני יודעת שהיה פה הרבה חיובי ושאני לא באותו מקום שהייתי לפני חודש וחצי.. אבל הלבד הזה..הפחד שיותר לא יצליח..שזו הייתה ההזדמנות האחרונה ועוד כל מיני מחשבות שכאלה שאולי אני לא אצליח אף פעם להשתחרר מכל מיני דברים, שאני אף פעם לא ארגיש שאף פעם אני לא אוהב ולא יהיה מי שיאהב אותי... דבילי לחיות על פי פחדים... יאללה שיעבור כבר... רוצה חיבוק וליטוף על הראש שהכל יהיה בסדר... וגם לי תהיה אהבה..

עדינה77

New member
תקווה

שלום, אני מאד מבינה את הצער והאכזבה שלך על מה שקיווית שיהיה טוב בשבילך. אבל, מה שהכי חזק במה שאת אומרת זה לא הקשר הספציפי הזה שאת בעצמך הרגשת ש"זה לא זה" אלא פחדים והרגלים שלך בהתמודדות בכלל עם קשרים. אני ממליצה לך לנסות לעזור לעצמך בדיוק בנקודה הזו ולהבין למה הנושא הזה קשה לך. תנסי להזכר בקשר טוב (לאו דווקא זוגי) שהיה לך ותחשבי מה עשה לך שם נעים וכיף ותנסי לגלות דברים על עצמך. הצלחה רבה

כל קשר מלמד משהו

ופותח דלת לקשר חדש שיפתח בעתיד שנהיה מוכנים אליו נפשית תנסי לחשוב מה למדת מהקשר ותראה כמו7 בבית ספר מסיימים כתה א ועולים לכתה ב ככה גם בקשרים הרגשיים שאנחנו יוצרים בחיים

למעלה