היי

sutul

New member
ועדת הקבלה תדון ותשכול את הבקשה שלך

ססססססססססססססססתם ברוך הבא

SSAAMMEEYY

New member
וועדת ההנהלה שמחה לבשר לך ש...

התקבלת! חח ברוך הבא לפורום ביסקסואלים
תרגיש חופשי לספר לנו הכל, כולם פה ישמחו לעזור לך בכל דבר אתה גם מוזמן לספר עלעצמך קצת יותר שנוכל להכיר אותך קצת גם אם זה בעניין המשיכה המינית. אז שיהיה לך ערב מקסים :) והשתלבות נעימה בפורום

אל תדאג, אף אחד לא יחשוב שהוא אנדרוגינוס

תסתובב בתל אביב, תעשה משאל רחוב. תשאל מזה דו מיני. בוא ניראה כמה יגידו לך שדו מיני זה אחד שנמשך לשני המינים וכמה יגידו שדו מיני זה אנדרוגינוס. אני מהמר ש95 אחוז יגידו שדו זה אחד שנמשך לשני המינים. רק כאן אתם מחרימים את המילה.... ואגב, אני זכר דומיני.

גיאצו89

New member
צודק..

אבל זה רק כי אותם 95% כנראה לא ידעו מה זה אנדרוגינוס... קל להגיד "כולם אומרים דו מיני אז מה זה משנה" אבל אני אומר "לא!!"

גיאצו89

New member
חצי צודק

בעיקרון סתם התלוצצתי אבל אם כבר.. זה רק בגלל שכנראה אף אחד מה95% האלה לא יודעים מה זה אנדרוגינוס.. קל להגיד "כולם אומרים דו מיני אז מה זה משנה?" אבל אני אומר "לא!!" ואגב, אני בעל מין אחד ויחיד והוא זכר, אשר נמשך לשני המינים

אני לא אומר "כולם אומרים אז מה זה משנה"

אני אומר שכולם אומרים וצודקים. אתה בחמישה אחוזים הבודדים והזניחים שטועים אבל הם בטוחים שהם צודקים וכל השאר טועים. דובר פה לא מעט על הנושא ואף אחד לא הצליח להוכיח שהמונח דו מיני שגוי בהקשר למשיכה מינית ובי סקסואלי צודק. לא יכול להיות שמושג אחד נכון והשני שגוי כשבפועל השני הוא התירגום החופשי של האחד. הבנת את הנקודה? אם לא הבנת זה בסדר, אני אסביר שוב.

גיאצו89

New member
טוב אז אני אתקן את עצמי וגם אותך

אחרי בדיקה מעמיקה, הגעתי למסקנה כי הערך "דו מיני" לא היה קיים במילון (בעוד ביסקסואל כן) עד לא מזמן (לא ידוע כמה לא מזמן) בתור אחד הנמשך לשני המינים, אלא לאחד שיש בו איברי זכר ונקבה. המושג "דו מיני" בהקשר לאחד הנמשך לשני המינים היה רק בגדר סלנג, עד אותו רגע שהערך "שונה", אז סביר להניח שאם תבדוק במילון מעודכן אתה תראה שדו מיני נחשב לאחד שיש בו איברי זכר ונקבה או לאחד הנמשך לשני המינים, אבל אם תבדוק במילון קצת ישן תראה שהערך "דו מיני" מיוחס לאדם שיש בו אברי זכר ונקבה כמו שהזכרתי מקודם. לסיכום, אפשר לקרוא לאדם הנמשך לשני המינים דו מיני, לא הייתי אומר שטעיתי אלא רק לא הייתי מעודכן. אגב הערך "דו מיני" מופיע גם בפירוש של הערך "אנדרוגינוס".

למעלה