היי

SIRANY

New member
היי

אני חברה גם בפורום של פיות שדונים וכל השאר וכל הזמן עולה הנושא של מאגיה וסיאנס אז החלטתי לחקור קצת בפורום הזה יש לי מידע אבל אני רוצה לדעת יותר בנושא אשמח אם תשלחו לי חומר

L e s t a t

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נדמה לי כי יש קישור בדיונים נבחרים מהפורום לדיון על סיאנס והסכנות שבו.

the dark

New member
היי- יש לי שאלה -ולא רציתי לפתוח

הודעה חדשה כי אני יודעת שהרבה אנשים לא אוהבים את זה. מה שנקרא כישוף - הוא סוג של קסם? אני אסביר את כוונתי(מקווה): לפני שהתחלתי לקרוא את הספר "הארי פוטר" לא חשבתי אפילו על קסמים הייתי לגמרה "אאוט" אחרי שקראתי את הספר כל הזמן ההיתי באה לסיפריה ושואלת על ספרים וסיפורים בעננן של קסמים. -מה שלא נמצא. מאז שקראתי והיתעניינתי בנושאים אלו נפתחתי לעולמות רבים - התחלתי להאמין בפיות כל בני משפחתם וכו´... אז עכשיו ברגע שגיליתי את הפורומים הזה ועוד כמה דומים גיליתי שאני כמעט ולא יודעת כלום. מזה כישוף מזה מאגיה.

FireDragon

New member
הארי פוטר....

הארי פוטר מייצג את נושא המאגיה וכישוף בצורה מאוד לא נכונה, ואפילו מעליבה... אני שמח שנפתחת ל"עולמות אחרים"... ואת מתעניינת בנושא, אני ממליץ לך לקרוא את מאמרי הפורום, ולבדוק את הקישורים, לפני שאת שואלת שאלות, כי רוב הסיכויים שהשאלות שתשאלי נשאלו בעבר, ולחברי הפורום נמאס לענות עליהן שוב ושוב...

L e s t a t

New member
הארי פוטר

מעולם לא נועד לייצג את המאגיה והכישוף בכל צורה שהיא, הספר נכתב כספר פנטזיה, נקודה.

FireDragon

New member
נכון....וזה מה שעצוב בזה...

אני יודע שזה לא הכוונה שלו, אבל יש אנשים שחושבים שככה קסם מתנהל, שאיש מסויים מניף פקל אומר כמה מילים מצחיקות ויצאים לו כדורי אש מהידיים.... וזה רחוק מאוד מהאמת....

L e s t a t

New member
שלום דה דארק ../images/Emo140.gif

לספר "הארי פוטר" אין הרבה קשר למציאות של ימינו. אבל, הכישוף של העולם שלנו הוא שונה מעט מן הכישוף שנמצא בספרי הפנטזיה. אני ממליץ לך לקרוא במאמרי הפורום, תקבלי את כל התשובות שם
ואם לא תמיד אפשר לשאול בפורום
נשמח לענות

למעלה