היי...

מריאנa

New member
היי...

פירסמתי בעבר תמונות שלי בפורום,וציינו בפניי שכדאי ואנסה את מזלי בתחום הדוגמנות.. , (אך עקב לחץ לימודים הרפיתי מהנושא.. ) 175 , עיניים:ירוק-אפור ,ללא ניסיון...

מריאנa

New member
....

לא ככ מעורה בהלך ההתנהלות כאן ובכלל... מקווה ששירשרתי נכונה.. אשמח לדעת איך אני יכולה להשיג עבודה בתחום.... ,תודה מראש :)

Cry to the Sky

New member
בתור סתם איזה אחד מחוק אש שצופה מהצד

ולא מומחה בתחום,את נראית אאהמממ...........סבבה? אפילו סבבה+ אבל נראה לי הגובה קצת דופק לך את פה העסק O__O

Cry to the Sky

New member
...

שמעי בתכלס? זה אחלה גובה לבחורה בכללי בלי קשר לדוגמנות/דברים אחרים........אבל נראה לי (לפי דעתי) שבשביל לדגמן צריך קצת יותר מזה......80 ככה

innocence

New member
לשים דווקא לא.

175 זה גובה מצוין לגוכמנות. בארץ בעיקר. בשביל לעבוד בחו"ל זה המינימום, אבל רוב הדוגמניותהמצליחות כיום הן בסביבות ה177...

Matsman

New member
רגע, אז גבר צריך להתחיל מ2 מטר ?

זה דוגמנות, לא כדורסל

Cry to the Sky

New member
יווווו איזה דאחקותתתת!!!1 חחחח

רוצה נשלח ת'פרטים שלך להפקה של צחוק מעבודה? בוא בוא אחי נראה לי יש מצב טוב אתה מתקבל בתור המנקה שם נתתי את דעתי האישית וזאת שבחורה צריכה להיות מטר 80 פחות או יותר,גבר 85+ ככה ומעלה..........שום השקפה מקצועית או משו

Matsman

New member
../images/Emo4.gif

הפרש גובה ממוצע במערב בין גבר לאישה הוא 15 ס"מ בערך. סתם שתדע, גבר.

dostein

New member
יופי של תמונה ../images/Emo70.gif

לענין עבודה בתחום .... דרך המלך היא לחתום בסוכנות רצינית אלטרנטיבות אחרות - יצירת קשרים אישיים כך שעל סמך תיק עבודות ו-או נסיון של צלמים או מעצבים או מאפרות איתך - יזמינו אותך לימי צילום

למעלה