היי? :)

אור307

New member
היי? :)

<חדשה בפורום ביסקסואלים> אור עוד שלושה חודשים בת 18 מאיזור המרכז. רוצה להכיר בנות\בנים עם משיכה לשני הצדדים. לא למטרת קשר מסויים, אלא סתם להכיר אנשים שיבינו אותי ויהיה לי נח איתם... :)

lily kane

New member
שלומות../images/Emo24.gif

ברוכות הבאות לפורום אני יחסית חדשה בו בעצמי סך הכול אנשים פה נורא נחמדים אז לדעתי הגעת למקום הנכון מכיון שכבר יצאו לך שוקו קבלי בלונים

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך אור

ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים
אז כנראה שהמקום הזה יתאים לך מאחל לך השתלבות נעימה ומהירה. את מוזמנת לספר עוד קצת על עצמך אבל רק אם בא לך
איתי.

shaharola2

New member
היי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום! אני חושבת שהפורום ממש יתאים למה שאת מחפשת :) אם בא לך לספר עוד קצת על עצמך, איך הגעת לכאן, מתי גילית שאת בי וכאלה את מוזמנת בחום ואני אישית מאוד אשמח (ואני בטוחה שגם כולם). אם את רוצה לדבר וכאלה אז את מוזמנת לשלוח לי את המסן שלך בפרטי ונדבר, יהיה כיף (אני מקווה)
ובשביל שתהיה לך התחלה טובה כאן בפורום הינה כוס
ואם בא לך אז יש גם
בתאבון

אור307

New member
תודה כולם

מה אפשר לספר.. כמו שאמרתי, בת 18 מאיזור המרכז. אוהבת לכתוב, לישון ולאכול
תמיד ידעתי שאני מסתכלת על בנות באופן שונה. בגיל 12 וחצי בערך הבנתי שזה קשור למשיכה. הקשרים האחרונים שלי היו עם נשים.. ספרו עליכם מעט [:

אור307

New member
:)

איך את עכשיו? מאז הפרידה מאותה אחת? ואני לא כותבת בסגנון מסוים.. פריקות פה ושם..

lily kane

New member
יותר טוב,

מה שמטריד אותי כרגע זה החרדות ולא הפרידה בכול מקרה אני אעדיף לפרט על זה בצורה פרטית ולא בפורם

למעלה