היי

Shani5

New member
היי

אני חדשה פה- ואתמול פעם ראשונה הכנתי דוליז... אז אני יודעת שהיא מכוערת- אבל תתחשבו זו פעם ראשונה... ומליון תודה ליהלי שעזרה לי- וגם לאתר של ענת... וזהו- תגיבו...

Shani5

New member
זו הדולי השניה שלי

ואוווו../images/Emo13.gif

איזו דולי חמודה.... ועוד ראשונה! החזה לא יצא טוב... השיער נורא חמודה וגם השמלה והנעליים...!!
בהצלחה !

לאנה

New member
את רוצה כנות נכון?

יש בעיה בשיער - רואים את הפס הזה, את יודעת, של הקרקפת או משהו, אני ווי, למה לא צבעת אותו בצבע של השיער? שימי לב שבשמלה השארת קצת חלקים לא צבועים בשוליים וחוץ מזה, הכל בסדר. היא מאד חמודה!, וההצללה שלך טובה!

totally L

New member
אוקיי

זה טוב מאוד לדוליז ראשונות. אני אוהבת את הבגדים, אבל באמת יש בעייה עם השיער, הוא נראה קצת לא אמיתי. אולי תכנסי לאתר של ענת או אתר אחר, או שפשוט תסתכלי על הדוליז בפורום ותלמדי. חוץ מזה - מצויין!!

Shani5

New member
עוד אחת שלי

שלא היה לי לאן לשרשר.. תגובות יתקבלו בשמחה... ואם למישהי בא לתקן\ לשנות או משהו גם אני ישמח...

תגובה תגובה תגובה תגובה תגובה

הנעליים יפות, והמכנסיים די אהבתי. הרעיון של החולצה טוב והמימוש גם לא רע, אבל הציצי שלי כזה נראה כאילו הוא שטוח כזה, מוזר... והשיער, אני חושבת שזה ברור שממש לא יצא לך... אבל לא נורא גם אני גרועה עם השיער, לכן אמנע מלהעיר עליו..

cholly

New member
../images/Emo12.gif! פחעע!!../images/Emo6.gif ../images/Emo28.gif

נפלתי כאן על הרצפה והתחלתי לצחוק-בקול-גדול [חח נוט..אבל נקרעתי!!]

flower girls

New member
אהבתי ../images/Emo23.gif, ולא אהבתי... ../images/Emo14.gif

כעקרון, הדוליז עצמן מאוד יפות, אבל מה הקטע עם הפסים החומים? זה פשוט הורס את הבובה, אבל באופן כללי- ההצללה מאוד טובה והדוליז חמודות!

¥EleVatioN¥

New member
חיחיח שני...

הדוליות שלך ממש ממש מתוקות רק שבשיער חסרה לך הצללה ואת עושה אותו ממש ישר את צריכה לנסות לתת לו מראה יותר .. אממממ חופשי כזה אמיתי יותר לא כאילו מודבק לה משו מאחורה הראש
מקווה שהבנת אותי איכשו...

CrazyBitch

New member
המממ... טוב אז

אמרת שאפשר לתקן. אז לקחתי על עצמי פרוייקט... חח.. אני מקווה שאת לא נעלבת או משהו, פשוט היה לי משעמם, ולא היה לי כח להתחיל דוליה חדשה. אז ניסיתי לתקן לך את השיער (שיצא לי נורא גרוע, חח... אני לא ממש טובה בזה) ואת הציצי ואת הקו של השמלה (שהיה מוזר) ואת הנעליים. והנה טיפ שנורא יוכל לעזור לך: כשאת רוצה שמשהו יהיה סימטרי (נעליים לדוגמא) ואין לך כח לעתיק פיקסל פיקסל, אפשר להעתיק את כל הנעל להדביק אותה בצד, ואז על ההדבקה (שהקווים המקווקווים לא יעלמו לך) ללחוץ מקש ימני ולבחור: FLIP/ROTATE ואז בחלון שצץ ללחוץ אישור. אח"כ להעביר את הנעל לרגל השניה. חח... זה היה הסבר טוב? מומלץ לא להשתמש בטיפ הזה יותר מדי, כי לא כל בובה צריכה להיות סימטרית, אבל זה עוזר בדברים הקטנים.

טוב אני עושה הקפצה...

וזהו אני לא רוצה להיות נודניקית שמבקשת תגובה, אלא פשוט שתי הדוליות הראשונות שלי עם סמל משלי (!) רציתי לדעת אם אתן חושבות שהוא חמוד, והכי הכי חשוב לי זה הערות בונות בקשר לשיער... שיער זה אחד מהמכשולים הכי גדולים שלי.

למעלה