היי

SGF87

New member
היי

טוב אז נראה לי שדי מיותר להגיד שאני חדשה חחח קודם כל אני בת 21 חיילת מהדרום הסיפור שלי הוא: אף פעם לא חשבתי על איך זה להיות עם בת אבל זה גם לא נראה לי משהו רע. כאילו חברות שלי לסביות או בי ותמיד תמכתי ויצאתי איתן למסיבות וכו' אבל אף פעם לא נמשכתי למישהי ולא חשבתי על זה אפילו. ולפני כמה חודשים הרכתי מישהי ופשוט ממש אהבתי אותה בתור בן אדם ואז היא עזבה והתחלתי להתגעגע עליה ולחשוב עליה. ושמתי לב שאני לא רק אוהבת את מה שהיא , אני גם נמשכת אליה ומאז פשוט הצד הבי שבי יצא חחח אף פעם לא סיפרתי את זה לאף אחד (חוץ מלחברה אחת) ולא יודעת אני רוצה לנסות איך זה. אשמח להכיר מישהי גם אם בסוף לא יצא מזה כלום, תמיד שיחה טובה באה בטוב לא??

sutul

New member
ברוכה הבאה לפורום

ומזל טוב על הגילוי הצדדים הנוספים בך תוכלי לספר לנו בבקשה עליך אולי עוד קצת על אותה הבחורה שהפילה בך חומות?

SGF87

New member
היא פשוט מדהימה

חברה ממש טובה,כיף לי איתה ואני תמיד רוצה להיות איתה. ואני יודעת שזה בלתי אפשרי.אני מכירה אותה כבר 7 חודשים ברעך וכל כך קשה לי עם זה. אני יושבת איתה לשיחות של שעות והיא מספרת לי על הדייטים שלה וקשה לי עם זה. באמת שלפעמים אני חוזרת לחדר ופשוט בוכה על המצב!

sutul

New member
אוווו...../images/Emo24.gif איזה מותק

אני כל כך מבין את הסבל הזה... ניחוש פרוע.. מעולם לא חשפת את ריגשותייך כלפיה נכון? מה לדעתך יקרה אם יום אחד יהיה לך האומץ לספר לה על ריגשותיך? היא אמרה לך פעם שהיא התנסתה במערכת יחסים שכזאת? את חושבת שהיא תיהייה פתוחה לנסות לפתח איתך מערכת יחסים? אומרים שהזוגות הכי מוצלחים מתחילים מחברות טובה וקרובה אולי יש בה גם מעט ביסקסואליות וכמוך לא מודעת לצד הזה בה? נ.ב. אופס שכחתי להציג עצמי אני אוהד 25 מבית חנן נעים להכיר

SGF87

New member
ממ

האמת שהיא גם בקטע ומעולם לא ניסיתי אפילו לרמוז לה. ובחיים לא יהיה לי אומץ לספר לה כי היא לא מאמינה בקשרים שמתחילים מחברות טובה ההפך היא שונאת את זה... ממש תודה.הייתי חייבת להוציא את זה

ברוכה הבאה קבלי מתנת גיוס

אני מקווה שכאן נהיה לך האוזן הקשבת שחסרה לך תשתפי אותנו איך זה הסתיים/המשיך ביניכם בנתיים... קבלי קליפ שיעזור לך להחליט.... בהצלחה

SSAAMMEEYY

New member
אממ...

אז למה שלא פשוט..... תנסי? מזל טוב על הגילוי החדש ובהצלחה :) אה, וחוצמיזה, אם בסוף לא תתאהבי מחדש במישהי, את לא יכולה להתאכזב מזה, נכון? שיהיה לך יום מקסים^^

למעלה