היי, אני בת 17 ודיי הרבה זמן אני מודעת לעצמי... רוב האנשים שקרובים אליי יודעים את זה, ואני לא מסתירה את זה. השאלה שלי היא... איך מספרים להורים? צריך לספר? אני קצת מפחדת כי אני יודעת שאבא שלי הוא הומופוב מובהק... יש טיפים? (איזה מזל שיש פורומים כאלה.... חח) נשיקוש.
זאת לגמריי החלטה שלך, לדעתי? קחי את הזמן. אם את מרגישה שהם צריכים לדעת, תושיבי אותם לשיחה ואם לא בוער לך, בעיניי, את יכולה לחכות, ואם נניח יהיה לך קשר רציני עם אישה, ספרי להם [זה גם נורא נחמד, שיש מי שתומך, ליידך]
סורי את מכירה את ההורים שלך יותר טוב ממני אני למשל סיפרתי לאמא ולאבא עוד לא סיפרתי אני כבר לא חושב שזה ישנה לו אבל עדיין לא יודע לא נוח לי לומר לו אני מציע לך לספר רק כשתגיעי לצבא או משהו בסגנון שאםחס וחלילה כן יהיה פיצוץ בבית שיהיו לך אפשרויות אחרות
טיפים.. יש את המאמר הזה שהוא מצויין: http://www.outproud.org/brochure_coming_out.html (פעם היה תרגום שלו בעברית באתר של המלאכים בוורוד, אני לא יודע מה קרה לו.. אבל עדיין שווה לקרוא אותו..) את יכולה להתחיל ולספר לאמא שלך ולבקש את עזרתה בלספר לאבא שלך... ככה אמא שלך תעזור לשכך צרות שעלולות לצוץ... וברוכה הבאה לפורום!
כל הכבוד על זה שספרת לרוב האנשים הקרובים(מעריצה אותך),בנוגע להורים לדעתי אין דרך מסויימת לספר,עצה כחי תזמן עד שתיהיה בתוחה שאת מרגישה מספיק חזקה ובתוחה כדי לספר, בכל אופן בהצלחה