היי :)

WOW777

New member
היי :)

היי, אני בת 17 ודיי הרבה זמן אני מודעת לעצמי... רוב האנשים שקרובים אליי יודעים את זה, ואני לא מסתירה את זה. השאלה שלי היא... איך מספרים להורים? צריך לספר? אני קצת מפחדת כי אני יודעת שאבא שלי הוא הומופוב מובהק... יש טיפים? (איזה מזל שיש פורומים כאלה.... חח) נשיקוש.

justmeandu4ever

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אם לספר להורים או לא זה באמת שאלה של מה את מרגישה.. את מרגישה שחסר לך שהם לא יודעים מי את לגמרי? אם כן אז תספרי.תושיבי אותם לשיחה ותסבירי להם.

Sensorium

New member
שלום שלום../images/Emo24.gif

זאת לגמריי החלטה שלך, לדעתי? קחי את הזמן. אם את מרגישה שהם צריכים לדעת, תושיבי אותם לשיחה ואם לא בוער לך, בעיניי, את יכולה לחכות, ואם נניח יהיה לך קשר רציני עם אישה, ספרי להם [זה גם נורא נחמד, שיש מי שתומך, ליידך]

WOW777

New member
תודה :)

אני אחשוב על זה... אני מקווה שיהיה בסדר! אם יהיו התפתחויות אני אודיע ! חח שבת שלום!

sutul

New member
היי ברוכה הבאה

סורי את מכירה את ההורים שלך יותר טוב ממני אני למשל סיפרתי לאמא ולאבא עוד לא סיפרתי אני כבר לא חושב שזה ישנה לו אבל עדיין לא יודע לא נוח לי לומר לו אני מציע לך לספר רק כשתגיעי לצבא או משהו בסגנון שאםחס וחלילה כן יהיה פיצוץ בבית שיהיו לך אפשרויות אחרות

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

טיפים.. יש את המאמר הזה שהוא מצויין: http://www.outproud.org/brochure_coming_out.html (פעם היה תרגום שלו בעברית באתר של המלאכים בוורוד, אני לא יודע מה קרה לו.. אבל עדיין שווה לקרוא אותו..) את יכולה להתחיל ולספר לאמא שלך ולבקש את עזרתה בלספר לאבא שלך... ככה אמא שלך תעזור לשכך צרות שעלולות לצוץ... וברוכה הבאה לפורום!
אפשר להציע
?
ארז

TsufLife

New member
ברוכה הבאה../images/Emo214.gif../images/Emo13.gif

כל הכבוד על זה שספרת לרוב האנשים הקרובים(מעריצה אותך),בנוגע להורים לדעתי אין דרך מסויימת לספר,עצה כחי תזמן עד שתיהיה בתוחה שאת מרגישה מספיק חזקה ובתוחה כדי לספר, בכל אופן בהצלחה
ולחייך

למעלה