היי:)

היי:)

היי לכולם..קוראים לי מורן ואני צופה סמויה שלכם בתקופה האחרונה... כי קניתי בפסח את האלבום como ama une mujer של ג'ניפר לופז והתאהבתי
ולמרות שעד כמה שהבנתי הוא לא כול כך הצליח חוץ מהשיר que hiciste המהמם[תתקנו אותי אם אני טועה]
בכול מקרה רציתי לעדכן אתכם במה שהיה כתוב במעריב לנוער השבוע:"מתגעגעים לג'ניפר לופז?מתברר שאתם לא לבד אחרי הכישלון של הדיסק האחרון שלה(מי ידע שהוא בכלל יצא?).מתברר שסדרה דוקומנטרית חדשה תעקוב אחרי לופז ובעלה,הזמר מארק אנתוני,ואחרי חייהם העסוקים בעקבות לידת התאומים שלהם,אמה ומקס,לפני חודשיים.לופז היא אם,רעיה,אשת עסקים,זמרת ושחקנית,והסדרה תבחן איך היא מתמודדת עם כול הלחץ."
אה ורציתי לשאול משהו קטן..איך אפשר להשיג שירים של ג'ניפר בלייב
חג עמצאות שמח מורני

boricua

New member
היי מורני :)

יש קליפים שלה בלייב שאת יכולה להוריד מכל מיני אתרים וגם בתוכנות מסויימות..................... לדעתי (ואולי עכשיו יסקלו אותי באבנים אבל אני אקח את הסיכון) הדיסק האחרון שלה לא פחות טוב מcomo ama una mujer ושווה שמיעה++!!! חג שמח לכולם!!!

אמרת../images/Emo13.gifאבל אני התכוונתי לשירים בלייב

לא לקליפים בלייב כי את זה ראיתי...אני מתכוונת לשירים עצמם לביצועים

Lopezit

New member
../images/Emo12.gif

אני אנסה להתעלם ולסלוח לך הפעם אבל אני לא מבטיחה שארז יסלח לך

QueIronia

New member
אה, תראי.

את טועה. ליאת צודקת, אני באמת לא סולח. הדברים שלך גובלים בחילול הקודש. אמנם כ"א זכאי לדעה משלו, אבל לא בכל מחיר.

QueIronia

New member
הטעות היא לא לגבי ההצלחה של הדיסק, אלא

לגבי הקביעה ש-Brave ו-CAUM הם באותה ליגה (אם תשימי לב, ההודעה משורשרת ל-boricua...)

מישהו צריך להוציא את ליאת וארז

מהעץ שהם תלויים עליו
אז רק הבהרה- CAUM אלבום גרוע. ו-BRAVE יותר טוב ממנו. אז את לא לבד גלית

QueIronia

New member
תיזהר, כי תיכף אתה הולך להיכנס לסרט אחר.

משהו שכולל הרבה אלימות.

Lopezit

New member
CAUM../images/Emo99.gif

הוא הצליח מאוד! לגבי הסדרה.. זאת סדרה שתעקוב אחרי תהליך הוצאת בושם לא יהיה לזה שום קשר לחיים הפרטיים של ג'ן.. ובטח שלא למקס ואמי

אוקיי..אז סליחה על הטעות\בורות

וזה מה שהיה כתוב במעריב לנוער... בכול מקרה איפה אפשר למצוא שירים שלה בלייב
יש איזשהו דיוידי שמצורף אליו דיסק מוסיקה למערכת

Lopezit

New member
את מתכוונת לדיסק של הופעה מוקלטת?

אין דבר כזה אבל יש קבצי אודיאו שאנשים הקליטו מתוך הופעות בטח לארז יש מלא

QueIronia

New member
יש לי קבצי אודיו של כל ההופעה מפורטו ריקו.

ועוד כל מיני שירים בודדים (למשל מה- Today Show). להלן רשימה

וואיי ממש חבל שאין הופעה מוקלטת..../images/Emo10.gif אבל

אם תוכל\י לשלוח לי חלק מהשירים במסן או באיסי אני ישמח
אם אז תוסיפי אותי למסן\לאיסי שרשמתי לך במסר פרטי
תודה בכול מקרה

QueIronia

New member
אהלן!

כמו שליאת אמרה, Como Ama Una Mujer הוא דווקא הצלחה לא קטנה. הוא הגיע למכירות מאוד יפות במדינות רבות, כולל ארה"ב. באירופה עיקר ההצלחה באירופה היה בספרד באיטליה (Que Hiciste היה שם אחד הלהיטים הגדולים של 2007), אבל גם בשאר המדינות

למעלה