אתה מסיק הרבה מסקנות לגבי אייך אנשים תופסים
את הסוד, ומה בדיוק הם רוצים. אני למשל רוצה יותר שפע, אבל זה רק אחד מהדברים שאני רוצה. אני ביקשתי לפתח התמדה, ביקשתי לחיות חיים יותר בריאים ולהיות יותר בכושר, ביקשתי להתקדם עם פרויקטים שאני עובד עליהם. ביקשתי להיות יותר מאושר ושהקשר שלי עם אישתי ימשיך להיות נהדר כמו שהוא, ולגדול עוד יותר. ביקשתי שהיקום ימשיך לדאוג למשפחה ולחברים שלי. וביקשתי אפשרויות לעזור לאנשים. קיבלתי כמעט את כל הדברים שרציתי, ודברים אחרים אני עדיין לא מספיק מתואם איתם, אבל אני מתקדם לקראת זה ככל שהזמן עובר, וככל שאני לומד יותר דברים ומיישם יותר דברים. ואם תשים לב, אני לא מבקש "עזרים חיצוניים" אפילו השפע שאני מבקש, הוא פשוט לתמוך בשאר המטרות. ועכשיו אם ניקח את הנקודת הסתכלות שלך, אתה לא חושב שאדם שהוא מאושר, ומתקדם לקראת המטרות שלו, ונחמד לסביבה - מעביר את אותם תחושות ודברים לילדים שלו - אם כך הדבר מה רע בסוד. אני מבין את החשש שלך שהסוד יהפוך לעוד איזו דת, אבל אם תקשיב קצת לאנשים שעוסקים בהתפתחות אישית ובסוד, רובם לא מסכימים לגמרי אחד עם השני, ולכל אחד יש כיוונים אחרים לגמרי שהוא לוקח את זה. חלק מחברים את זה לקתוליות חלק לקבלה, וחלק סתם לאהבת החיים. היופי הוא שכל אחד יכול לקחת מה שמתאים לו, וללמוד ולהתכוונן עם הזמן, לדרך שמתאימה לו כדי לישם את הדברים. אתה מדבר המון על קבלה של הדברים, להנות מהחיים כמו שהם, ולא להתנגד כל כך לדברים. אני מרגיש שאני עושה אותו דבר. למעשה לפני שנים רבות הייתי במצב שהרגשתי באמת מאושר ומסופק עם מה שיש לי, זה היה סוג של הארה, וידעתי שיש לי אפשרות לחייות חיים פשוטים, בלי לחפש לא כסף ולא הצלחה, ולא דברים אחרים, ולהמשיך לחיות חיים טובים עד סוף החיים שלי. אבל ככל שבדקתי עם עצמי מה אני באמת רוצה, גיליתי שאני אוהב אתגרים, שאני אוהב להשיג מטרות שדורשות מאמץ, שאני אוהב לחיות ולנסות דברים ומידי פם להצליח ומידי פעם להכשל. הדבר שלקחתי איתי, זה לזכור תמיד שיש לנו הרבה, ושאפשר להנות מדברים פשוטים, וממה שיש לנו עכשיו, גם אם אנחנו שואפים גם לדברים אחרים בו זמנית. ואתה יודע מה, הייתי מפסיד המון דברים נהדרים, בנוסף לחוויות שליליות אם הייתי נשאר באותו מקום שהייתי. למרות שגם הדרך ההיא היא דרך מעולה לחיות.