חח כן,מסתבר....
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #40 כשפגשתי את מייקל ונטלי שאלתי את נטלי והיא אמרה לי שזה לא נכון
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #43 אני פשוט לא אוהבת לדבר על נושאים אישיים של אנשים אחרים ובעיקר אנשים שחשובים לי כמו מייקל ונטלי. אבל עצם העובדה שלא ציינתי זאת בתשובה שלי הייתה רמז לכך.
אני פשוט לא אוהבת לדבר על נושאים אישיים של אנשים אחרים ובעיקר אנשים שחשובים לי כמו מייקל ונטלי. אבל עצם העובדה שלא ציינתי זאת בתשובה שלי הייתה רמז לכך.
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #47 שימי לב שגם כשבהלהקה ב14.7 כשאמיר קיבל מכה ופתח את הראש ואני הייתי איתו שם באותו יום לא כתבתי על זה אפילו לא מילה כשחזרתי רק אחרי שהיה כתוב על כך בעיתון.
שימי לב שגם כשבהלהקה ב14.7 כשאמיר קיבל מכה ופתח את הראש ואני הייתי איתו שם באותו יום לא כתבתי על זה אפילו לא מילה כשחזרתי רק אחרי שהיה כתוב על כך בעיתון.
S shan28 New member 16/12/07 #51 אני את הפדיחה עשיתי. ,,חח חח הוא כזה חמוד הוא מדבר בלי לחשוב תצמו יש כאלה... אפילו שלחתי לו למייל שיר שאחותי הקליטה... בהתחלה לא ידעתי איך אני ששלח לו את השיר, והוא בעצמו נתן לי מייל איזה מתוקקקקקקקקקקק....
אני את הפדיחה עשיתי. ,,חח חח הוא כזה חמוד הוא מדבר בלי לחשוב תצמו יש כאלה... אפילו שלחתי לו למייל שיר שאחותי הקליטה... בהתחלה לא ידעתי איך אני ששלח לו את השיר, והוא בעצמו נתן לי מייל איזה מתוקקקקקקקקקקק....
S shan28 New member 16/12/07 #56 מה את מכירה אותם אישית?... אני צריכה שיעשו שירשור הכרות כי אני לא מכירה את הבנות כאן
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #57 יש לי קשר טוב עם אמיר כבר 10 שנים ובזכותו אני מכירה כמעט את כל הברז'ה. היי פייב היו האלילים שלי ובחיים לא הייתי מאמינה שיבוא יום ואני אדבר איתם בחופשיות כזו כמו שאני מדברת איתם בכל פעם שאני פוגשת אותם. הם אנשים מקסימים כל אחד מהם והנה שירשור הכירות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1685&msgid=110007340
יש לי קשר טוב עם אמיר כבר 10 שנים ובזכותו אני מכירה כמעט את כל הברז'ה. היי פייב היו האלילים שלי ובחיים לא הייתי מאמינה שיבוא יום ואני אדבר איתם בחופשיות כזו כמו שאני מדברת איתם בכל פעם שאני פוגשת אותם. הם אנשים מקסימים כל אחד מהם והנה שירשור הכירות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1685&msgid=110007340
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #60 ../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif את ראית אותה העלתי אותה כבר פעם אחת לפורום