וואלה?לא זכרתי....
ר רעות שטיינברג New member 17/12/07 #78 חח../images/Emo51.gifחמודה../images/Emo9.gif אולי גם את תפגשי אותו מתישהו
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #73 זו לא פאדיחה שאלת אותו ועובדה שהוא ענה לך ודי מהר הוא בנאדם מקסים
S shan28 New member 16/12/07 #53 הוא בעצמו אמר לי אז אין מה לשאול את אמיר... גם את יכולה לשאול אותו רק שאני כבר עשיתי פאדחה אז אל תחזרי עליה חחחח
הוא בעצמו אמר לי אז אין מה לשאול את אמיר... גם את יכולה לשאול אותו רק שאני כבר עשיתי פאדחה אז אל תחזרי עליה חחחח
ע ענבר שחר love אמיר New member 16/12/07 #69 מוזר-אבל שיהיה...אני זוכרת שיש ילד.... אבל אם לא-אז לא.ותודה לך גברת רעות שדאגת שתיהיה לי פה כזאת פאדיחה.יכולת לחסוך את זה ולרשום את מה שאת כ"כ יודעת מהם באופן אישי....
מוזר-אבל שיהיה...אני זוכרת שיש ילד.... אבל אם לא-אז לא.ותודה לך גברת רעות שדאגת שתיהיה לי פה כזאת פאדיחה.יכולת לחסוך את זה ולרשום את מה שאת כ"כ יודעת מהם באופן אישי....
ר רעות שטיינברג New member 16/12/07 #72 כתבתי ממקודם ואני יחזור על כך שוב אני לא ממהרת לכתוב פרטים אישיים על אנשים נקודה וזה שאת כן מיהרת לכתוב זו החלטה שלך.אני לא מודיעין ואני לא חייבת לדווח כל דבר. יש לי כבוד לפרטיות של אנשים. וזו לא פדיחה הכתבה הטעתה את כולנו.
כתבתי ממקודם ואני יחזור על כך שוב אני לא ממהרת לכתוב פרטים אישיים על אנשים נקודה וזה שאת כן מיהרת לכתוב זו החלטה שלך.אני לא מודיעין ואני לא חייבת לדווח כל דבר. יש לי כבוד לפרטיות של אנשים. וזו לא פדיחה הכתבה הטעתה את כולנו.
ע ענבר שחר love אמיר New member 17/12/07 #79 יכולת לתקן-אם לא פה לפחות בפרטי.... ולא מיהרתי לכתוב-זה מה שהיה ידוע לי ואני לא רואה בזה משהו רע לרשום כאן.והכתבה לא הטעתה אותי-אבל שיהיה...
יכולת לתקן-אם לא פה לפחות בפרטי.... ולא מיהרתי לכתוב-זה מה שהיה ידוע לי ואני לא רואה בזה משהו רע לרשום כאן.והכתבה לא הטעתה אותי-אבל שיהיה...