היי=]

ShirBird818

New member
היי=]

יש לי שאלה, האם משיהו הגיש מועמדות לשנת שירות בחו"ל דרך הסוכנות היהודית? קיבלתם תשובה כבר?

bravo 2 0

New member
סוכנות יהודית

אני מכיר חבר'ה מהשנת שירות של הסוכנות היהודית.אם את רוצה לשאול שאלות. לא שמעתי שהם הרבה בחו"ל. או שיש להם כמה קבוצות בנושא הזה ואני לא יודע.

princess eden

New member
אני..

אני שלחתי להם לפני המון זמן והם כבר חזרו אלי... הבעיה היא שהתכונית לא פועלת איפה שאני גרה ובגלל זה אני לא יכולה להשתתף בתוכנית הזאת. אבל מה זאת אומרת הם בקושי בחו"ל??!!? הם חיים שם... מי שעושה שנת שרות דרך הסכונות יההודית.. יש שני סוגים.. אחד.. זה פעילות עם עולים חדשים ואז הולכים למרכזי ק'ליטה שנמצאים כאן ומלווים אותם כל הזמן. ויש את הסוג השני שזה בחו"ל וזה נורא תלוי אם למשל את גר בירושלים אז התוכנית פועל תבשביל בניו יורק.. ואז את טסה עם עוד חבורה של שיןשינים וביחד אתם עוברים פעולולת... וכמובן מעבירים פעולות ועוזרים בבתי הספר וזה מה שזה אורמ השנת שירות הזאת כאילו עזרה בקהילות היהודיות בניו יורק.. או במדינה התאומה למקום המגורים שלך.

ShirBird818

New member
אני יודעת מה זה השנת שירות שם

ומה זתומרת הם חזרו אלייך?< כאילו, חזרו גם אליי ואמרו לי שהעיר שלי לא כלולה בפרוייקט הזה, ושרק אם לא יימצאו מועמדים מתאימים מהערים המשתתפות אז כוללים מכל הארץ... מה הם אמרו לך?

princess eden

New member
האא

גם לי. אבל היום ממש היום.. הם התקשרו אלי והזמינו אותי לראיון ביום רביעי! זה ממש מצחיק.. כי היא אמרה לי שהסיכויים שאני יוזמן לראיון ממש נמוכים אבל עדיין יש סיכוי.. כי הם עובדים רק עם 5 מקומות או משהו כזה.. בכל מקרה... היא התקשרה אלי יום.. והזמינה אותי לראיון לשנת שירות. אני כל כך שמחה. היא התקשרה אלייך?

למעלה