אני שלחתי להם לפני המון זמן והם כבר חזרו אלי... הבעיה היא שהתכונית לא פועלת איפה שאני גרה ובגלל זה אני לא יכולה להשתתף בתוכנית הזאת. אבל מה זאת אומרת הם בקושי בחו"ל??!!? הם חיים שם... מי שעושה שנת שרות דרך הסכונות יההודית.. יש שני סוגים.. אחד.. זה פעילות עם עולים חדשים ואז הולכים למרכזי ק'ליטה שנמצאים כאן ומלווים אותם כל הזמן. ויש את הסוג השני שזה בחו"ל וזה נורא תלוי אם למשל את גר בירושלים אז התוכנית פועל תבשביל בניו יורק.. ואז את טסה עם עוד חבורה של שיןשינים וביחד אתם עוברים פעולולת... וכמובן מעבירים פעולות ועוזרים בבתי הספר וזה מה שזה אורמ השנת שירות הזאת כאילו עזרה בקהילות היהודיות בניו יורק.. או במדינה התאומה למקום המגורים שלך.
ומה זתומרת הם חזרו אלייך?< כאילו, חזרו גם אליי ואמרו לי שהעיר שלי לא כלולה בפרוייקט הזה, ושרק אם לא יימצאו מועמדים מתאימים מהערים המשתתפות אז כוללים מכל הארץ... מה הם אמרו לך?
גם לי. אבל היום ממש היום.. הם התקשרו אלי והזמינו אותי לראיון ביום רביעי! זה ממש מצחיק.. כי היא אמרה לי שהסיכויים שאני יוזמן לראיון ממש נמוכים אבל עדיין יש סיכוי.. כי הם עובדים רק עם 5 מקומות או משהו כזה.. בכל מקרה... היא התקשרה אלי יום.. והזמינה אותי לראיון לשנת שירות. אני כל כך שמחה. היא התקשרה אלייך?