היי :).

היי :).

אני בן אדם מאושר מאוד ואני מודה לעולם ולחיים שבראו אותי! ונתנו לי את הזכות לחיות. אין צורך לייחס חשיבות לכינוי, הוא נועד להיכנס לפה בשעות משבר. חוץ מזה, אני רוצה שיראו שגם למאוכזבת ניהיה טוב! :) לאור הפתיחה המקסימה הזאת אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי שאלה אחת ויחידה שמטרידה אותי. אני בן אדם עם הרבה פילוסופיות ודעות לגבי החיים, העולם, האושר.. לפעמים אני מרגישה שדרך המחשבה שלי היא מוטעת. אני יסביר, הראיה שלי לגבי אנשים קצת איך לאמר, מפחידה אותי. כשאני מדברת עם אנשים אני לא יודעת מה יהיה עוד דקה, לאן זה יוביל, אם אני אומרת באותו רגע את הדבר הנכון. וכן אני חושבת הרבה לפני כל דבר שאני אומרת. אני גם לא מספיקה לחשוב על מה שהם מרגישים בבו הזמן שאני מדברת איתם, בשביל שאני יגיד ויעשה דברים שיתאימו להם.. ואולי זה פשוט ביטחון עצמי ירוד בתת מודע? זה בעיקרון הדבר היחיד המוזר שאני "מתוסכלת" ממנו. האם ישנם כאן אנשים שחשים כמוני?מה אתם חושבים על מה שסיפרתי? ועוד שאלה שמטרידה אותי אם אפשר. ניסיתי ואני עדיין מנסה לצאת מהתחושה הזאת בכל הכוח. התחושה בה אני רוצה/צרכיה בן זוג ומחפשת כל שניה ודקה לקיומי, בכל מקום.. זה מעורר רחמים, עצוב! השאלה שלי היא, למרות שעוסקים בדברים רבים ומטפחים את ה-אני העצמי שלך איך אפשר לא להתעסק בחיפוש אחר בן הזוג? הרצון לא מספיק. תודה, לילה טוב.

orli997

New member
הכל מתחיל בראש, כך חתמת../images/Emo24.gif

קודם כל למה מעורר רחמים? את שופטת עצמך לחומרה לדעתי, כי אם תחשבי שוב תראי שרובם חושבים על מה הצד השני חש חושב בזמן שאנו מדברים, להיות מודע לצד השני אינו דבר רע רק כשהו נעשה במקום להיות מודע לעצמי או תוך ביטול עצמי, האם זה המצב? אני לא בטוחה שהיית רוצה להיות מודעת רק לעצמיך גם כשאת משוחחת עם עוד מישהו, אנושי ונורמאלי לדעתי אז תיתעודדי יקירה. לגבי בן זוג, בת כמה את? יכול להיות שהחברה בה את מסתובבת נעה בזוגות?

רק לאחרונה היא החלה לנוע בזוגות.

אבל כבר 17 שנים שזו אובסיסיה חמורה אצלי. ותודה רבה על "להיות מודע לצד השני אינו דבר רע רק כשהו נעשה במקום להיות מודע לעצמי או תוך ביטול עצמי" עזר לי המון. להת'.

orli997

New member
כנראה שהאובססיה שלך הצליחה

להביא אותך למעגל חברתי זהה לעצמיך לתחושה שלך, יש מצב של דומה מושך דומה , ואם את מתרכזת בחוסר, במה שאין אז את מזמנת את התחושה הזו עד מצב פיזי כמו שאת מתארת. אולי התחושה והאובססיה הזו מרמזת שעמוק בפנים החלטת החלטה שאותה אובססיה מבטאת את המילחמה שלך בה.

נראה אם הבנתי נכון.

*אולי התחושה והאובססיה הזו מרמזת שעמוק בפנים החלטת החלטה שאותה אובססיה מבטאת את המילחמה שלך בה.* מלחמה שלי באובסיסיה? איך אני מנצחת אותה?

orli997

New member
במילחמה כמו במלחמה

אין מנצחים, אולם אם תתחילי לברר עם עצמיך פנימה באיזו נקודת זמן זה התחיל, ומה קרה שם בהקשר הזה שיצר את השינוי אולי תביני איך הכל התחיל ולמה, תהליך של מודעות עצמית בן היתר זה לשאול את עצמי את השאלות הנכונות, בכנות תוך לקיחת אחריות על ההחלטות שלנו בחיים. אז היות ורוב רובו של מה שקורה לנו מקורו בנו ובהחלטות לפעמים החלטות סמויות שהן מין מסקנה מסיטואציה מסויימת, היות וזה לא מה שאנו רוצים באמת אנו מתחילים להילחם באותה מסקנה עד מצב של אובססיה ממש.

ושוב, את מקשה עליי ../images/Emo4.gif

*החלטות סמויות שהן מין מסקנה מסיטואציה מסויימת, היות וזה לא מה שאנו רוצים באמת אנו מתחילים להילחם באותה מסקנה עד מצב של אובססיה ממש.* אני מנסה להבין... אני לא רוצה את החיפוש הזה באמת? אולי באמת טוב ל ומוכר לי איפה שאני היום ואני לא מעוניינת בזה. נתת לי נקודת מחשבה. תודה ובוקר טוב :)

orli997

New member
אני לא מקשה עלייך

רק מנסה לעזור לך לתקשר עם עצמך. אובססיה מראה שאת מתעקשת ולא מוותרת דוקא, העקשנות היא נכונה כי את לא צריכה לותר על זוגיות ואת לא רוצה לותר עליה . אולם אם היה ארוע שגרם לך להגיע למסקנת ויתור את נילחמת במסקנה שהביאה את המצב. מה שעליך לבדוק מתי ואיפה היתה סיטואציה כזו שהביאה למסקנה הפוכה מהרצון שלך, סתם דוגמה: נניח שאני ראיתי את אחיותי הגדולות מוכרות את עצמן ודעותיהן ומבטלות עצמן רק על מנת למצוא זוגיות, זה יכול להוביל למסקנה כי זוגיות היא השפלה ולא כדאית ואני לא אמכור עצמי כמותן, מכאן יש לך מין השלמה ושקט נפשי לגבי עצמך, אולם המשמעות של המסקנה היא שלך לא תהיה זוגיות כי את לא מכירה זוגיות אחרת שלא גורמת לתחושת השפלה , אז את מתחילה להתמיע את תוצאות המסקנה שלך ומיכאן מתחילה האובססיה לזוגיות, אך מה שמנטב את המהלכים בחיים זה החלטות שהגענו אילהן ולא מלחמה במשמעות שלהן. אני מקוה שהצלחתי להסביר יותר טוב

אני חייבת לציין שדברייך עמוקים מאוד.

קראתי כמה וכמה פעמים בכדי להבין. אובסיסיה= מלחמה במשמעות ההחלטות. אצלי לא מדובר בויתור, אלה בתתסכול על כך שאני רוצה את הזוגיות יותר מדי.

orli997

New member
טוב

תארתי תהליך כדוגמה לאיך ולמה מתפתחת כזו אובססיה, אני חושבת שזוגיות היא כן דבר נכון אך היות והמקום סגור ולא מתממש עלייך לבדוק למה ולפתוח על מנת שיתממש כי זה הרצון שלך. זו פשוט הצעה איך להתחיל בברור הזה ובפתיחת המקום, זה נקרא מודעות עצמית. כי את מודעת לרצון ואת אכן לא מוותרת, אך מעבר לזה זה גם לא קורה, למה?

אני אנסה להבהיר../images/Emo13.gif

ראשית, חלק ראשון בתהליך- להחליף ניק למסר חיובי( המלצה בלבד !) שנית, יש בחיים צמתים שאנו לא יכולים לפתור לגמרי לבד, אז אפשר להעזר במטפל הוליסטי שיתן לך הכוונה ודרך איך לשנות את מה שמציק, יתן לך כוון לשאלות שעליך לשאול את עצמך. יש אפשרות לתהליך בעזרת פרחי-באך, או איזון אנרגטי או כל מי שמעבעביר תהליכים אישיים לשינוי . בהצלחה אהבה
אריאלה

orli997

New member
../images/Emo24.gifאני יכולה להמליץ לך

וכמובן בטח עוד כמה כאן ישמחו להמליץ

למעלה